Повеќе пати крст е убав знак - ќе живееш во благосостојба - очекувај нешто убавоЗдраво..
Може ли некој да ми каже што значи тоа ако сонуваш повеке пати крст на исто место...
А местото шо значи каде си ги сонувал крстПовеќе пати крст е убав знак - ќе живееш во благосостојба - очекувај нешто убаво
A не знам....А местото шо значи каде си ги сонувал крст
многу пати сонувам уривање на авион врз мојата куќа или во дворот, јас нкогаш не загинувам во сонот, секогаш сум подалеку од срушувањето, но во сонот испаничено трчам да ги спасам мајка ми и татко ми кои пак се наоѓаат баш во куќата, трчам да ги извадам надвор и пред да се урни авионот, но никогаш не успевам и се будам,онака сонот е толку реален, страшен, секојпат се разбудував препотен и со тахикардија, а сонот се одвива така што отпрво си забележувам авион на небото, тој нормално си лета но одеднаш забрзано почнува да паѓа и удира в куќа или се забива в земја во дворот, има експлозија и баш во тој момент веднаш се будам.... Друг сон: ноќе во мојата куќа има многу луѓе, повеќето не ги познавам, се случува некаква забава или седенка, сите соби се полни со луѓе, и онака некоја весела атмосфера, но одеднаш јас се соочувам со нешто што ме исплашува, не можам да го видам, всушност не знам ни што е, не можам да го видам, па се гаси струјата, тоа " нешто" ме брка низ куќа, јас бегам и постојано ги барам прекинувачите на ѕидот, притиснувам, за да видам што е тоа што ме брка, или кој е,но нема струја, испаничено врескам и се движам судирајќи се со луѓето, а тие не реагираат и така завршува сонот.. јас мислам дека ова ми е некакво предупредување или претскажување на нешто лошо....пишете мислење... поздрав
Tи си сонувала многу убав сон.Sonuvav kako vo mominskata kuka mi dosol gatac i na site im ja raskazal idninata samo mojata ne. I koga go isprakav mu vikam kazi mi i mene za mojata idnina. MI vika ti si vo golemi maki (a i navistina sum) nekogo ogo vo kukata go imate sisano 2 pati (kako toa bilo sin mi no vo realnost go imame sisano poveke od 5 pati) ke ti umre . Se rasplakav i vikam koga? Mi vika na 9 godini.
Сонот ти е даден со повеќе цели: да се поттикне кајSonuvav kako vo mominskata kuka mi dosol gatac i na site im ja raskazal idninata samo mojata ne. I koga go isprakav mu vikam kazi mi i mene za mojata idnina. MI vika ti si vo golemi maki (a i navistina sum) nekogo ogo vo kukata go imate sisano 2 pati (kako toa bilo sin mi no vo realnost go imame sisano poveke od 5 pati) ke ti umre . Se rasplakav i vikam koga? Mi vika na 9 godini.
Не сакам да се правам паметен, но сонот не е убав,Tи си сонувала многу убав сон.
Да сонуваш Шишање значи ќе започнеш нова работа, со голема добивка
Еве сама прочитај
http://www.inter.rs/sanovnik-sh-2.html
А што си сонувала смрт значи дека те чека долг живот, во благосостојба и со многу деца
Се на се треба да честиш за вака убав сон
темава се вика Толкување на сонови, ако не се слагаш со мене дај свое толкувањеСонот ти е даден со повеќе цели: да се поттикне кај
тебе страв, грижа, немир и да се истисне радоста од тебе, сонов не ти е од Бога, но е од демонски дух кој
преку твојот немир, страв, сомнеж се храни. За да нема пристап до тебе и твоето дете моли се за тебе и семејството на Господ Исус Христос, за заштита и благосостојба, ако постапиш така нема причина да се плашиш, исто во молитва треба да се покаеш за се што било грев во твојот живот, значи во молитвата кажуваш што си правела и бараш простување од Бога во Името на Исус, така нема има пристап злото во твојот живот, не ти треба поп или свештеник за исповед само искреност во молитвата.
За се што ти тежи во животот моли се како да е веќе разрешено со благодарност што е така, и ќе видиш резултати.
За детето не грижи се.[DOUBLEPOST=1439300551][/DOUBLEPOST]
Не сакам да се правам паметен, но сонот не е убав,
повеќе е како кошмар, не е претскажувачки сон,
а соновникот не е мерило, според него и секој ден да имаш кошмари може да е убаво, но не е така. Самата појава на кошмари не е добра, и треба да се превземе нешто за да ги нема повеќе.
Ne sonuvav deka nekoj umrel köti deka nekik go sisat tuku deka nekik mi go kazuva toa
Јас мислам дека сонот има значење.Има ли сонов некое значење...
Фала
хахахаххахахаххахахахахахахаххахаЈас мислам дека сонот има значење.
Треба да поразговараш со бившиот и да му објасниш дека тој е виновен за твоите постапки и дека е време да се смирите