Не сврши во мене, а останав бремена!

• Креатор на темата Креатор на темата snegulka*
  • Време на започнување Време на започнување
Пошо ова е просто неверојатно да си ја затруднил ти ако се десило ко што викаш ако се деси да е трудна види да не се пеглала и со друг па тебе сеа да те углави. А за тест за бременост мислам дека 3 недели после критичнот однос може да ти каже. Али најубаво крвна слика ти е уште поточно и побрзо ако не и дојде во брзо време. Со лесно и друг пат памет во глава.
Се е можно другарче, многу добро ги знам жените и знам дека може и тоа да го прават.... Ако иде веќе ситуацијава у крајност , еве почнувам да се пакувам и идам да се видам со нејзе и нека прави тест пред мене, али како и да е идеме и на гиниколог да воочи ситуација тој дали е тоа вистински.
Фала на подршка , ми значи многу... и ова за памет ми е ептен, јебига.

Се е можно другарче, многу добро ги знам жените и знам дека може и тоа да го прават.... Ако иде веќе ситуацијава у крајност , еве почнувам да се пакувам и идам да се видам со нејзе и нека прави тест пред мене, али како и да е идеме и на гиниколог да воочи ситуација тој дали е тоа вистински.
Фала на подршка , ми значи многу... и ова за памет ми е ептен, јебига.
Немај галје на секој може му се деси. Само направете 2-3 теста за сигурно да е пошо се дешава да утнат некад. Или во краен случај крвна слика тука нема утка.

Немај галје на секој може му се деси. Само направете 2-3 теста за сигурно да е пошо се дешава да утнат некад. Или во краен случај крвна слика тука нема утка.

Ох..знам, знам... у пм! Почињам да трокирам, ми се мешаат брзиниве во мозок, у несвес ќе паднам од срањево. Мора да се реши, сигурно праиме неколку теста и ќе воочам ситуација па ако нешто ќе ви барам помош, немам многу опции.

ХЕЛП ХЕЛП ХЕЛП ХЕЛП ХЕЛП ХЕЛП 1!!!!

Ете и ја имам проблем сеа , ме стега како на менгеме.
Имав секс со една девојка пред неколку недели , еднаш со кондом два пати без.
Значи не свршив внатре, имаше временски интервал од минимум 10 секунди пред да свршам - последниот пат, а првиот пат, без кондом, свршив после 2,3,4 минути одкако пенетрирав. /// ПОСЛЕ ОДНОСОТ СО КОНДОМ , ВЕЌЕ ВТОРА ПАРТИЈА, МОЧАВ НАМЕРНО ЗА ДА НЕ СЕ ДЕСИ ВАКВО СРАЊЕ......
Сеа на типкава и касни , се трипа, ме трипа, еве веќе пети ден не добива.....
Јас мислам дека е од промена на клима, настинка зашто стварно беше на промена на клима, т.е беше на одмор во Охрид, а меѓу тоа беше и настината и сеуште е малку настината.
Јас мислам дека 99% нема шанси да сум ја оставил трудна зашто ми се случувало ова и претходно со други девојки , само оваа е паничарка и се трипа и мене ми трипа и не знам што да правам.
Мислење некое околу ова? Ама стрикно сериозно зашто не ми е до заебанција. Фала.
Мислиш ако мочаш и ништо нема да остане од првиот пат? :cautious:

Мислиш ако мочаш и ништо нема да остане од првиот пат? :cautious:
Па така вика логиката нели , плус не ми е прв пат.
Небитно тоа што сум мочал , битно е не сум свршил внатре.
Сеа не знам што ќе се дешава али се молам да добие...
Ако не дојде денес, ќе правиме тест утре, ако недај боже е позитивен, ќе се бара солуција.

момиња не си играјте многу со курот, да не им после играчка плачка. не е тоа за играње, за правење деца е тоа.

Па така вика логиката нели , плус не ми е прв пат.
Небитно тоа што сум мочал , битно е не сум свршил внатре.
Сеа не знам што ќе се дешава али се молам да добие...
Ако не дојде денес, ќе правиме тест утре, ако недај боже е позитивен, ќе се бара солуција.
Секогаш можеш да ја удриш со бокс/маја-гери у стомак или да ја бутнеш по скали. :busi:

Секогаш можеш да ја удриш со бокс/маја-гери у стомак или да ја бутнеш по скали. :busi:
Го знам и тоа ... ама чекај да се осигурам прво што е проблемот, секако дека тоа не е решение ама ако одлучила да ме јебе , не одговоарам за исходот пошто не е играчка. :/

Реално многу се мали шанси да се забремени од подсемена течност со девојка ми 4 години сме на секс без кондом па не останала трудна.

Па се пазите

Како што си мислев, си доби девојчето вчера а ја паничарев као на 5 грама кокс.
Значи пазете се што праите, не се сексајте со прости девојки а користете си кондом... така е најубаво за сите, зашто се е ненормално во денешно време а посебно жените.
Фала ви на подршката многу!

Како што си мислев, си доби девојчето вчера а ја паничарев као на 5 грама кокс.
Значи пазете се што праите, не се сексајте со прости девојки а користете си кондом... така е најубаво за сите, зашто се е ненормално во денешно време а посебно жените.
Фала ви на подршката многу!

Знам случаеви што се венчале поради тоа што девојката кажала "дека е бремена ".

Знам случаеви што се венчале поради тоа што девојката кажала "дека е бремена ".
И ја знам пуно такви случаеви ама знам и случаеви да ја снема женката од светов ако се заебава со погрешен мажјак. Не се дозволува контрола на живот туку така... :)

И ја знам пуно такви случаеви ама знам и случаеви да ја снема женката од светов ако се заебава со погрешен мажјак. Не се дозволува контрола на живот туку така... :)

I ebac I tepac. Mazjak ipol brate!

"Не се сексајте со прости девојки", а кога ти даде тогаш арна беше :icon_lol:

Секакви има и не знаеш што им е планот. Почни од сељак што првиот пат намерно свршува внтаре, а после се прави будала дека он не е искусен и ништо не осетил. Мисли дека со дете може да ја задржи партнерката.
Па заврши со курва која оди од маж на маж и целта и е да најде жртва, за да се омажи.
Се познаваат ваквите од километар.

Иначе еден другар ми има кажувано дека откако завршиле, овој и свршил врз стомакот, а он со прст си ставила. Демек тоа е плукни па залепи. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom