- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 3.159
- Поени од реакции
- 375
Колкави се шансите со Рубин Казан?
Според мене исто колку што му беа на Вардар со Апоел,не се којзнае што Рубин..Колкави се шансите со Рубин Казан?
Мали, но ништо не е невозможно. Само дома да извадиме по можност поволен резултат, па на гости што биде.Колкави се шансите со Рубин Казан?
Те разбирам,да не беа вака поделени тешко да некоја екипа од послабиве земји ќе видеше некогаш ЛШ,башка што цело лето играат квалификации а појакиве само една рунда разигруваат.Добро е што е вака наместен системот на квалификации.Добро да, али ми ја сфаќаш мислам поентата, дека играат меѓу себе шампионите од послабо рангираните земји и така се зголемуваат шансите и на послабите екипи да заиграат во групната фаза во ЛШ.
Состојбата е high as fuck.Што направи Работнички со тројцата Колумбијци кои дојдоа летово? Биле задоволни од нив но поради документација каснеа за регистрација. Каква е состојбата со Колумбијците?
Кое време ќе ги ебе во лето? Минимум 20 степени имаат, што се некако идеални услови за фудбал.Во Русија повеќе времето ќе ги ебе играчите на Работнички,нешто друго.
Немаат играно воопшто на такво време какво што е во Русија.Поволен резултат тука да се извади,некоја минимална победа,па за таму иста практика како против турците.
Но да,минимални се шансите за пролаз даље
Е ако де, и они кај нас ќе дојдат. Коа ќе видат како смрди градов, стомакот ќе им се превртиНастрана тоа што Рубин се солидна екипа во европска смисла, голем проблем е и патувањето. Треба да се стегнат та во Татарстан бре, уџум е далеку. Jet lag, тој беше изгледа терминот, организмот тешко се справува. Што ќе рече, веќе ќе бидат уморни за тој натпревар. Иако не ми се верува во Скопје да се извади некаков поволен резултат. Со среќа нека им е, веќе направија многу.