Насилства во Македонија

Во овој случај навистина убиецот е од Косово...
Затоа и пишав така, овој случај се заврши трагично, има и други случаи каде дојденциве од Косово им прават проблеми на староседелциве албанци по Куманово.

Уште оној Џозеф Диогарди конгресменот фали и се ќе биде комплетно. угнетувани, мачени, репресирани, местени....

Затоа и пишав така, овој случај се заврши трагично, има и други случаи каде дојденциве од Косово им прават проблеми на староседелциве албанци по Куманово.
Зетот бил од Косово(живее во Косово), се разделил од жената и нд можеле да се рабират кај да оди детето.

Не мора да значи, знам неколку семества со потекло од Косово кои не практикуваат религија, се полиберални од староседелците, пијат алкохол ....
Препоставувам се од тоа племе кое пред неколку децении биле католици.

У Лопате имаше некое пукање се е блокирано моравме да кружиме преку Слупчане.
Као начув со полиција пресметка па ќе видиме...

Тоа беше муабет од улица а и ја прочитав дека се две групи .

Голема акција на МВР за апсење припадници на ИСИС
За 5-6 саати очекувајте написи по албанските медиуми како 95% од уапсените всушност немале никаква врска со ИСИС/ИСИЛ. Секогаш е некој друг а не уапсените. [DOUBLEPOST=1438844867][/DOUBLEPOST]Изгледа Американциве конечно дале зелено светло, се апсело во тутунсуз џамија, јаја пашина џамија, на дижонска, серава и други дупки во кои полиција не влегла којзнае од кога.

и овој е уапсен

Во Тутунсуз-џамијата во Скопје е познато дека таму со години проповеди држел имамот Реџеп Мемиши, кој исто така не е на списокот на свештени лица на ИВЗ. Мемиши во една прилика изјавил дека во своите проповеди го славел џихадот и шехидите, оние што ги жртвуваат своите животи за исламската вера.

Последно уредено:
Си мислам со себе дека полицијата работи во случајов, и дека има и превентивни мерки за да не се повторат, но кога ми текнуваат преслушуваните разговори а истите пак се на власт викам со себе викам што народ сме што прославуваме слобода, имаме ли поим што значи слобода, иначе пцујам се по ред од преродбеници кои се бореа против турците, од преродбеници кои се бореа против германците, всушност се прашувам што постигнаа тие?
Абе сигурен сум дека да бевме турци, сигурен сум дека ќе живеевме поубаво, за германци да не зборам, или па американци.
Што имаме повеќе со тоа што останавме балканци со векови? Што ни треба тоа кога немаме никаков стандард, немаме вода за пиење редовно, струја со потешкотии...
Што им оставаме на нашите деца?

... но кога ми текнуваат преслушуваните разговори а истите пак се на власт викам со себе викам што народ сме што прославуваме слобода, имаме ли поим што значи слобода, иначе пцујам се по ред од преродбеници кои се бореа против турците, од преродбеници кои се бореа против германците, всушност се прашувам што постигнаа тие?

Заборави да ги спомнеш и преродбениците кои се бореа против Србите:D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom