Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
:tapp:

b47151d4bc1f732e8e0cc3636f6e8634.jpg

Ramos - Eremin (-5.5)

6-3 5-3 . На серва Рамос. 30-0. 30-30. 40-30. меч-топка..ништо...брејк. :cuc:

Ми се има и друг пат вака дешавано на меч топка за точно на граница да ја фатам да паднам, ама прв пат на 1.01 коефициент некој да го дозволи ова.
I am fine. 150 евра ќе дојдат некој следен ден.

Тренерот на Полска пола тим го смени откако направија 2:0 матер му ебам..Ги имав 3:0 да тепаат..Сега 3:1 ќе победат 10000%..
Па и италијанциве се побудалеа,10 блока направија во еден сет све да им ебам.Полјациве 3-4 пати 5 метри во аут.:notworthy:

Баба Ерани, мртво гомно си веќе за мене. Не те ставам ни да тепаш ни да губиш, да ти се плукнам на сервисот од 30 км/саат. МРШ!!!

Абе не давај романки тенисерки воопшто да постојат, се знае тие циганки за што се. Само проституција за нив. За 5 евра максимум нека ги шибаат низ Европа.

Ебате бугарите,ебате..Еј со црвен картон примија гол.И тоа од заебанција овие им дадоа гол.Од безвезе акција стигна до мат позиција со два паса.:tapp:87мин влезе,89 дава гол.:tapp::facepalm:

Божем сигурна ,па ги изиграв Милсами да не дадат гол во двете полувремиња..А што е најтажно,Лудогорец 25мин гол,26 примиле.:cuc::гомце:

Од вакви аматери да примиш гол во двете полувремиња,а + и да отпаднеш.:bravobe:

Последно уредено:
Чиле-Кореја младинци ракомет..Ги имам прво полувреме 28,5+ и за малер, и тоа неверојатен малер чилеанците од три седмерци,сите три ги промашија.Да даде господ да им падне авионот.А на судиите да ги фати срцето уште некачени..На трите седмерци,ниеднаш не го допреа времето..:tapp::tapp::cuc:По пола минута,отиде јабана минута и пол.Во 28 минута делат жолти картони и си оди јабана времето безвезе.Какви џукели.:boksix::uzi:

Корејците на крај се заборавија гол да дадат,па 5 минути суша ги фати.И на крај 26 гола,баш тие три седмерци кои беа епски,ем промашени ем времето си леташе.:popce:

img017.jpg
За малце...
86 падна третиот гол...:mad:

se da mu ebam na monfils cirkuzanton ako izgubi od dominik thiem so e satiran i e ko kur vo glana 6-1 go zede prv set monfils ama crno mi se pisit ![DOUBLEPOST=1437853656][/DOUBLEPOST]
se da mu ebam na monfils cirkuzanton ako izgubi od dominik thiem so e satiran i e ko kur vo glana 6-1 go zede prv set monfils ama crno mi se pisit !

od pisanoto ne se begat ....

Последно уредено:
kako bre 0-2 poluvreme i tolku zavrsi mameto da vi go ebam celo 2ro poluvreme samo si ja podavat topkata, ne da napadnat uste 5 gola ke i dadat :bravobe::bance:szdfgzsfgdfgh.jpg

Еј барса изгуби аир да не видат цела сезона е*** тимот да не можат да ги победат нив аба ајде катастрофа невидена. Јас арно кажав најдебилен тим се.

Женска кошарка 27-23 27-38 :facepalm:

2/4 6-21 а првата дадоа 21 кош :гомце:

Димитров-Пела играм да нема тајбрејк прв сет..Копилето татарско имаше 4-1 и 0-30,па 5-3 30-15 а притоа си ги земаше лесно сервис гејмовите и успеа да изгуби 3 поени по ред и да лапне брејк од првата брејк шанса.
Потоа Пела се повампири и направи 6-5 и имаше 40-15 на свој сервис,за да потоа изгуби 4 поени по ред и еве тајбрејк.:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Како е можно вакви работи да ми се случуваат..Треба некое филмче да се сними.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom