Слабо чувство при секс и слаб оргазам

• Креатор на темата Креатор на темата rakometar
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто? Баш спротивното го имам читано на нет... Дека честата мастурбација го десентитизира пенисот.
пробај не читај, 2-3 пати денот, ако си помлад или еднаш дено ако си постар, здрав, болен, пијан, трезен, расположен нерасположен...

Прочитај ја последната реченица од воведниот пост :D

Треба да го удараш повеќе за да се активираш повеќе - логично.
Пред се , треба да научиш да уживаш во магијата и уметноста на сексот..,
Затоа ти кажав едуцирај се малку повеќе на тоа поле и само така ќе го решиш проблемот.

Чисто сумљам дека и двајцата сте постари од 17-18 години, како што вика Луси, пракса-пракса-пракса...

Nishto ne tie, malata neznae kako da te izebe, neiskustvo, sea svakjam zaso muskive sakaat postari momi.

I ne zaboravaj practice makes it perfect :)

Oкеј, настрана ерекција и втора рунда... Зошто оргазмот ми е шит? И при мастурбација и при секс... Не оргазмирам, туку само ејакулирам. Ради истите причини?

Oкеј, настрана ерекција и втора рунда... Зошто оргазмот ми е шит? И при мастурбација и при секс... Не оргазмирам, туку само ејакулирам. Ради истите причини?

Mozhebi od toa shto mnogu povekje ochekuvash, neznam kolku godini imash, a i ne ni znam kakvo treba da e cuvstvoto pri mashki orgazam, arno ama mozam da vidam sto surat pravi mazh mi, i vratni zili vadi koa svrsuva (i toa e razlicno kaj site), mislam deka premnogu se zamarash so faktot i poimot orgazam, da treba da e zvezdi brojam od ubajna, arno ama ne e sekogas ist filing, i normalno nemozes da sporedis orgazam od drkanje i sex, i predigra tuka igra ogromna uloga, kolku si igrate, kolku ste opushteni i zagreani eden za drug, te zadovoluva li oralno devojcheto?

Mozhebi od toa shto mnogu povekje ochekuvash, neznam kolku godini imash, a i ne ni znam kakvo treba da e cuvstvoto pri mashki orgazam, arno ama mozam da vidam sto surat pravi mazh mi, i vratni zili vadi koa svrsuva (i toa e razlicno kaj site), mislam deka premnogu se zamarash so faktot i poimot orgazam, da treba da e zvezdi brojam od ubajna, arno ama ne e sekogas ist filing, i normalno nemozes da sporedis orgazam od drkanje i sex, i predigra tuka igra ogromna uloga, kolku si igrate, kolku ste opushteni i zagreani eden za drug, te zadovoluva li oralno devojcheto?

Eпа видиш јас никаква фаца не правам, а камоли вратни жили да вадам... тоа ми е проблемот... Можда проблемот е до пенисот, како што кажав отстранет ми е френулумот и дел од кожичката ради медицински причини... Имам слушнато дека кај некои мажи стимулација на френулумот многу убаво чувство давал...

За орално... Да, ама не и е многу по ќеиф, онака механички го прави...

Eпа видиш јас никаква фаца не правам, а камоли вратни жили да вадам... тоа ми е проблемот... Можда проблемот е до пенисот, како што кажав отстранет ми е френулумот и дел од кожичката ради медицински причини... Имам слушнато дека кај некои мажи стимулација на френулумот многу убаво чувство давал...

За орално... Да, ама не и е многу по ќеиф, онака механички го прави...

Toa e drugo 20 ako e od medicinski pricini, tamu vekje ke moras da se obratis kaj postrucni da te posovetuvaat.

Toa e drugo 20 ako e od medicinski pricini, tamu vekje ke moras da se obratis kaj postrucni da te posovetuvaat.

Oва медицински причини звучеше како којзнае што да сум имал... Тесна ми беше кожичката и тешко излегуваше главата, ништо сериозно. Како и да е, фала :smirce:

Oва медицински причини звучеше како којзнае што да сум имал... Тесна ми беше кожичката и тешко излегуваше главата, ништо сериозно. Како и да е, фала :smirce:

Zatoa ti vikam , jas mislam deka niso ne tie, probajte so masaza na prostata, od kaj znaes se mozhe da pomogne ;)

Не ми е пријатно што прашувам ама девојчето било со други пред тебе или двајцате сте си почетници за овие работи? Опуштете се мајкому стара, како и двајцата да правите нешто што не сакате туку колку да му го направите кефот на другиот. Лето е мајката, тркалате се малку голи низ кревет не само шири нозе, бутај, сврши... За да ужива и таа треба и ти да помогнеш таму исто како што и таа треба да помогне во случајов со тебе. Мислам дека и двајцата повеќе се срамите со сексуалниот чин од колку да уживате во него...

Oвoј ShakaZulu ти oбјaснa нaједнoстaвнo бaш нaрoдски.
Слaбa сензитивнoст при oднoс дoaѓa aкo претхoднo си мaстурбирaл,премнoгу време ти е пoд ерекцијa oд кoристење рaзни спрејoви и стимулaнси или aкo пенисoт ти е циркумцизирaн.
Акo не се прoнaјде вo oвие рaбoти,тoгaш oдгoвoрoт е Пoчетник си. Дaј му време нa пенисoт дa се прилaгoди oд рaкa нa влaжнa вaгинa,нoрмaлнo декa сaм си ги знaеш нaјсензитивните тoчки кoи ти се и зaтoa пoјaк oргaзaм ќе имaш.
Пaртнеркaтa не јa oбвинувaј aкo е пoчетник,еднoстaвнo рaнo и е дa се oпушти и сеуште експериментирaте вo пoлетo нa сексoт. Не брзaј мнoгу и редoвнo кoристете зaштитa,бaтaли "нaдвoр свршив".

Oвoј ShakaZulu ти oбјaснa нaједнoстaвнo бaш нaрoдски.
Слaбa сензитивнoст при oднoс дoaѓa aкo претхoднo си мaстурбирaл,премнoгу време ти е пoд ерекцијa oд кoристење рaзни спрејoви и стимулaнси или aкo пенисoт ти е циркумцизирaн.
Акo не се прoнaјде вo oвие рaбoти,тoгaш oдгoвoрoт е Пoчетник си. Дaј му време нa пенисoт дa се прилaгoди oд рaкa нa влaжнa вaгинa,нoрмaлнo декa сaм си ги знaеш нaјсензитивните тoчки кoи ти се и зaтoa пoјaк oргaзaм ќе имaш.
Пaртнеркaтa не јa oбвинувaј aкo е пoчетник,еднoстaвнo рaнo и е дa се oпушти и сеуште експериментирaте вo пoлетo нa сексoт. Не брзaј мнoгу и редoвнo кoристете зaштитa,бaтaли "нaдвoр свршив".

Циркумцизиран сум ама делумно... Имам кожичка која го покрива пенисот 70-80% во спуштена состојба. Главата ми е непријатно осетлива на допир со рака, така што не сум сигурен дека е до тоа...

Имам малку проблем со ерекција при втора рунда... Дури и кога ќе почекам 15тина минути...
ова ти е нормално исто кога :drk: , тоа си е потполно нормално дека дури еден час ке немаш задоволство

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom