Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Исто као со Интер, 120 дриблинзи и ниедна употреблива топка у шеснаесетник. Или го прелетува цел казнен простор или кај противникот на глава/нога.[DOUBLEPOST=1438719267][/DOUBLEPOST]Иначе овој Хобјерг е интересен играч.

Се подобар Коста, а пред 2 недели започна со тренинзи. Ќе гледаме уште појаки работи од него во новата сезона.

Исто као со Интер, 120 дриблинзи и ниедна употреблива топка у шеснаесетник. Или го прелетува цел казнен простор или кај противникот на глава/нога.[DOUBLEPOST=1438719267][/DOUBLEPOST]Иначе овој Хобјерг е интересен играч.

Не заебавај,само што дојде,нормално дека му фали уиграност со останатите али гледајќи ги неговите индивидувални квалитети до сега стварно пријатно изненадува,страшно е брз,експлозивен по крила,нешто што ни фалеше лани заради долгите отсуства на Рибери.

За парите топ-појачање,има 24 години и простор за напредок али и вака ќе биде многу корисен играч сезонава.

Не заебавај,само што дојде,нормално дека му фали уиграност со останатите али гледајќи ги неговите индивидувални квалитети до сега стварно пријатно изненадува,страшно е брз,експлозивен по крила,нешто што ни фалеше лани заради долгите отсуства на Рибери.

За парите топ-појачање,има 24 години и простор за напредок али и вака ќе биде многу корисен играч сезонава.
Не знам, мене не ми се свиѓа, ваљда поради тоа што не сакам такви бразилски циркузанти. Има потези, не викам не ама не е конкретен некако, бескорисни дриблинзи сега за сега.
Ама може да се опраи, ќе го стегне Пеп.

Пак ќе го спомнам Хојбјерг, како зрело игра, искусно. Има играчиште да стане, само да игра цело време.
Исто и Боатенг се подобар и подобар, како животно се напраил.

Не знам, мене не ми се свиѓа, ваљда поради тоа што не сакам такви бразилски циркузанти. Има потези, не викам не ама не е конкретен некако, бескорисни дриблинзи сега за сега.
Ама може да се опраи, ќе го стегне Пеп.

Пак ќе го спомнам Хојбјерг, како зрело игра, искусно. Има играчиште да стане, само да игра цело време.
Исто и Боатенг се подобар и подобар, како животно се напраил.

Ја од увек сум сакал бразилци,не сакам и ја трчање ко мува без глава само ама детево има голем потенцијал,покажува огромна борбеност на терен,желба за игра,а за конкретноста се слагам,но сепак не е Робен-тип на играч.Не очекувам од него поише од 7-8 гола у сезоната али очекувам многу потези како денеска,да отвара простор за другите,да претрчува одбрамбени играчи итн....

Хојбјерг е класа талент,многу вложи Баерн во него и тоа веќе почнува да се исплати...Беше на позајмица,се врати и сега дефинитивно е спремен да остави трага во екипата.

Баерн НАГАЗИ вчера.
Коста , Видал , Хојбјерг , Геце :vozbud:

Овој Гоцево мора да го продадат додека држи цена.Во последниве 10 години убедливо најслаб играч кој е платен поприлично скапо.Голема утка испадна.Исто и Чаби,додека се загреани Фенербахче.

Лоша игра и делуваат неуиграни.

Овој Гоцево мора да го продадат додека држи цена.Во последниве 10 години убедливо најслаб играч кој е платен поприлично скапо.Голема утка испадна.Исто и Чаби,додека се загреани Фенербахче.

.

Дај биди сериозен малце...Алонсо не само што ги исполнува очекувањата туку испадна и супер засилување со оглед колку пребрзо се вклопи во тимот и како одлично соработува и се надополнува со соиграчите и целосната концепција на Гвардиола..искрено неможам моментално да го замислам Баерн Минхен без Алонсо бидејќи многу конци држи на средина ..проблемот е тоа што чоекот за некој месец ќе прави 34 иначе играта му е скоро перфектна за овој тим...верувам дека и Пеп го знае и го мисли истото

Sedi miren be dzoni,Xabi ja usporuva igrata nemoguce i go imame noviot Schweinsteiger od poslednive dve sezoni.Samo prvite tri meseci bese jak,potoa padna.Ima mladi deca + Rode koi se zelni za igra i mozat da pridonesat mnogu poveke.

Apsoluten respekt za Rode i Costa.:cuc::cuc:

Роде уште минатата година даваше максимум, бореше се за секоја топка. Такви ни требаат не неподвижни ко Чаби Алонзо, позери ко Гетце и циркузанти ко Тиаго.
Грев ќе е ако заради Чаби Алонзо младите да дремат на клупа.(Хојбјерг и Кимих). Кимих е добар, нинџа желката му нанесе ситна повреда.
Инаку што се случува со Хави ?

Se nadevam deka ednas vo godinava kje go vidam ovoj sostav
noer ; lam benatia boa alaba ; thiago vidal; robben miler costa ; lewa

Ednas barem

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom