Маж и две жени

• Креатор на темата Креатор на темата HammerOfThor
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 јуни 2015
Мислења
414
Поени од реакции
623
Насловот си кажува... Прашање плус: како женска најбезболно да се праша дали ќе сака „другарка“ во кревет? :D :D

Врска во тројка - возможно, изводливо, како би изглеало?

Џ'ст аскинг :D

Чекај сеа, врска т.е. некаков си „љубовен триаголник“ или тројка у кревет?

Бетер бушава азбука си.

Две жени води, без гаќи оди.
- рекол народниот мудрец

Чекај сеа, врска т.е. некаков си „љубовен триаголник“ или тројка у кревет?

Бетер бушава азбука си.
Јасно си пишува бе :) Ситуација: јас и женска, и плус предлог да се дае за уште една , капиш?

Пошо не си ебачиште, не знаеш шо е тоа „капиш“.

Не сме ебачишта (ат д моумент) пошо у 3 сабајле киснеме на форум (грев4иња) :((([DOUBLEPOST=1438562881][/DOUBLEPOST]А другар ми научи шо значи „капиш“’ :)

Ако само за онадење прашуваш најдобро да си бараш две „другарки“ а ти да им улеташ како трет рандом за убав провод. Ако имаш девојка и сакаш да најдеш додатна за во кревет само што ќе спомнеш очекувај да смениш статус од во врска во без врска или да те праша а што велиш да викнеме другар место другарка па пак да си бидеме ние пар (Би лекнал со рандом момак и девојка ти заедно во спална да се шлакате? :D)... Или чувај си девојката за сериозно а барај други за тројка или и без девојка i без провод со неа и некoја друга заедно.

За полигамија ако ти е муабетот со среќа во барањето на две бисексуалки кои баш тебе би те зеле да се би-тисуваат :D

Ако само за онадење прашуваш најдобро да си бараш две „другарки“ а ти да им улеташ како трет рандом за убав провод. Ако имаш девојка и сакаш да најдеш додатна за во кревет само што ќе спомнеш очекувај да смениш статус од во врска во без врска или да те праша а што велиш да викнеме другар место другарка па пак да си бидеме ние пар (Би лекнал со рандом момак и девојка ти заедно во спална да се шлакате? :D)... Или чувај си девојката за сериозно а барај други за тројка или и без девојка i без провод со неа и некoја друга заедно.

За полигамија ако ти е муабетот со среќа во барањето на две бисексуалки кои баш тебе би те зеле да се би-тисуваат :D

Се сложувам :D Сакав да чујам туѓо конкретно мислење. А да, статусот на врска веројатно би се сменил ако избацам во фаца ваква идеја хаха

Насловот си кажува... Прашање плус: како женска најбезболно да се праша дали ќе сака „другарка“ во кревет? :D :D
“Љубави, голема желба ми е да пробам секс со две женски, молим те разбери ме, па следен пат ќе викнам другар и ние двајца тебе ќе те изебиме'

Site na muabet jaki, idi prvo zadovoli edna zhena, posle ke prajme muabet za dve.
Не му е нему целта да задоволува што е можно поголем број на жени во исто време, туку да си прави мераци сам за себе и после да има со што да се фали на другарите итн...

Не му е нему целта да задоволува што е можно поголем број на жени во исто време, туку да си прави мераци сам за себе и после да има со што да се фали на другарите итн...

Makar I gazot go bolel na kraj :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom