MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
Постоење на христјанството не значи дека тие го имаат вистинскиот бог туку значи дека го имаат паганскиот бог-идол
Кој е тој?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Постоење на христјанството не значи дека тие го имаат вистинскиот бог туку значи дека го имаат паганскиот бог-идол
Cумерскиот бог АнуКој е тој?
Cумерскиот бог Ану
сето тоа го имаш на интернет сите богови, полубогови, духови... меѓу нив ќе го најдеш и Јешуа Назаренот попознат како Исус од Назарет (уметничко име)Кој е богот од абориџините, од индиосите, од „зулу„ племето, од северно американските „индијанци„?...
сето тоа го имаш на интернет
и нив ги има на интернет„Интернет„ не ми е извор на вистини, туку Црквата Христова.
и нив ги има на интернет
Јавено ти е, ама џабе, толку ти фаќа црпката.Наместо да забораваш, седни и поднаучи, а штом твоите ставови станат вистинити, слободно јави ми.
Ми фаќа многу повеќе па затоа ти ги посочувам грешките, а ти си убеден дека си во право.Јавено ти е, ама џабе, толку ти фаќа црпката.
Тешењето ти станала редовна навика, да си се тешиш и понатаму.Ми фаќа многу повеќе па затоа ти ги посочувам грешките, а ти си убеден дека си во право.
Овој, некој стенд ап артист ќе да е. Каде настапува?сето тоа го имаш на интернет сите богови, полубогови, духови... меѓу нив ќе го најдеш и Јешуа Назаренот попознат како Исус од Назарет (уметничко име)
Neuspesni ap`dejti od verizija 1(stariot zavet) ima miki...padnatni repositories lmal pri down`loudot...cat pat lupa i po nekoj hardware issue ama brzo se restartira...!А ништо чудно, и на сред тест да го дисквалификуваат, и пријават како сериозно багиран софтвер, недоволно квалификуван за да учествува во тестирањето.