- Член од
- 10 мај 2012
- Мислења
- 251
- Поени од реакции
- 261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Od Francija preku ibej imav naracano 5-6 dekemvri 2014 a mi stigna krajot na januari 2015Мислам, ако не грешам, @Fringe имаше нарачано некоја кола од CK и бајаги ја чекаше. Нешто имаа промашено со адресата на пратката. Не знам што се случи понатаму.
Одлично изгледа. Се надевам дека прозорот не ти е на сончева страна, инаку им смета, ја бледее бојата на каросеријата, ја ослабува пластиката (еластичноста), а проѕирните делови (прозорците) ги замаглува. Внимавај во врска со ова, да не ги зезнеш моделите.Фала за одговорите. Се уште не се стигнати нарачките, ама имам трпение. Во меѓувреме спремни се полиците за нарачките.
Изработени од масивно дрво даб, а стаклото од јаца.
Малку поголеми (по два см во секоја димензија) за размер 1:18.
Се мислам дали да ставам во позадина некоја led лента што ќе работи на батерија.
Залепени се и не се ваадат.Имам такво бело и имам пробано.Бандажите се многу нежни па ако употребиш сила може да се скршат.Ај и јас да не изостанам, 1/18 BMW E92 M3 од Motormax. Пријатно се изненадив што на сите тркала има федери, што значи лесно ќе го спуштам. Еден од следните проекти.
Прегледај го приврзокот 125539
Прегледај го приврзокот 125540
@Fringe дали знаеш како се вадат тркалата на Motormax ??? Мислам дека ти еднаш имаш вадено од нив. Да не зезнам нешто.![]()
Не е проблем за отштрафување. Значи така викаш за бандажите, ај ќе им најдам некое чаре, да размислам само. Мора да се сменат.Залепени се и не се ваадат.Имам такво бело и имам пробано.Бандажите се многу нежни па ако употребиш сила може да се скршат.
Можеш само да го спуштиш.
Методот на отштрафување е сличен како кај кјушо
Ај честито нов модел.Не е проблем за отштрафување. Значи така викаш за бандажите, ај ќе им најдам некое чаре, да размислам само. Мора да се сменат.![]()
Фала, да си купиш каква сакаш. Инаку го земав за чепкање, па ќе видиме.Ај честито нов модел.
Од брзање да одговорам заборавив.