S
колку го зема ?Htc one m8, prezadovolen sega za sega.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
18000 od drugar, ne koristen.колку го зема ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
наидов на м8 гоогле едишн за 230 долари па чисто да видам колку идат.18000 od drugar, ne koristen.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Само да ти напоменам дека 535 е дефектен телефон, така да ќе ти служи гаранцијата ... некои ја користат веќе од 2-3 денJac сум поборник на виндоуз телефони, до сега имав самсунг омниа 7 со вин7 а за некој ден одам на мајкрософт лумиа 535 со вин 8,1
дома имаат андроиди али во споредба со нив виндовс телефонот е постабилен побрз поедноставен
да, имам читано за проблеми кои се јавуваат, имам читано и за решенија кои се нудат од мајкрософт за проблемите али се надевам дека ќе ме одминат, ако не тука е гаранцијатаСамо да ти напоменам дека 535 е дефектен телефон, така да ќе ти служи гаранцијата ... некои ја користат веќе од 2-3 ден
Да била Lg марка секој ќе беше со таков и ќе беше најпосакуван телефон. Само Apple Iphonelg g4 телефонот е сексови поготово камерата која е рамна на DSLR апарат
Ај кaжи кoј се преднoстите нa ios вo oднoс нa Android... Или aјде кaжи кaде зaoстaнувa г4 вo oднoa нa 6 или 6+ ....Да била Lg марка секој ќе беше со таков и ќе беше најпосакуван телефон. Само Apple Iphone
G4 го става во џеб iphone почнуваајќи од преформанс ( и не толку битно ) па до камера каде iphone изгледа како детска играчка. Се знае кој зима iphone, шмизли и дечки кои сакаат да им стои на маса за сите да видат дека користат iphone.Да била Lg марка секој ќе беше со таков и ќе беше најпосакуван телефон. Само Apple Iphone
И обавезно ставен наопаку, на екран, да се гледа јаболчето, дури и од далеку. [DOUBLEPOST=1438436857][/DOUBLEPOST]G4 го става во џеб iphone почнуваајќи од преформанс ( и не толку битно ) па до камера каде iphone изгледа како детска играчка. Се знае кој зима iphone, шмизли и дечки кои сакаат да им стои на маса за сите да видат дека користат iphone.
Е па кога си купил Lenovo.....За се има прв и последен пат затоа никад више андроид телефон а моментаално користам
Lenovo A606 за кој ме зафркна синот.
Прва можност си се враќам на windows mobile(закон оперативен систем)