До и Од модераторот на подфорум Религија

D

Daedalus

Гостин
Toгаш никој ништо не смее да напише.
За муслимани е навредаи исмевање ако напишеш дека Исус е син божји, за христијани дека Мухамед е пратеник на бог, за некој е навреда дека нема бог за некој дека има бог
???
Имам претстава дека си го разбрал спротивното од тоа што сум го напишал, можда грешам.
Или само се надоврзуваш?

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.417
Поени од реакции
9.044
@Daedalus, зошто никој не ми одговара мене и на @Ipsissimus во нишката Прашања за Исламот III? И оние ретки одговори што ги добиваме се крајно штури и не соодветствуваат на нашите прашања. Може ли некако да се мотивираат муслиманите да одговараат на прашањата? Ако никој не одговара, не гледам оправданост за постоењето на оваа нишка. Можеби треба да се размисли нишкава да замине в канта.:mad:

Член од
13 јануари 2015
Мислења
143
Поени од реакции
54
Па сигурно е истото како "зошто не одговарат бугарите на историја" -се се брише. Инаку јас сум за религија како христијанството но човек да може законски да има поеке од една жена. Тоа е природно. Кога едната е трудна или во менопауза човекот треба да може да си ебе, од друга страна кога има мали деца едната ке помага на другата и потоа обратно. Освен тоа еден човек може да задоволува поеке жени. тие не сакат секс секој ден.

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.417
Поени од реакции
9.044
Па сигурно е истото како "зошто не одговарат бугарите на историја" -се се брише. Инаку јас сум за религија како христијанството но човек да може законски да има поеке од една жена. Тоа е природно. Кога едната е трудна или во менопауза човекот треба да може да си ебе, од друга страна кога има мали деца едната ке помага на другата и потоа обратно. Освен тоа еден човек може да задоволува поеке жени. тие не сакат секс секој ден.
Се лажеш:). @Daedalus не е @Bratot.

Член од
13 јануари 2015
Мислења
143
Поени од реакции
54
Може , ке видиме, ако удбашите се решиле дека форумот не се чита од нормални луге може и да има некаква слобода но многу се сомневам:)

D

Daedalus

Гостин
Се додека не почнете да се вреѓате, да идете ептен со несоодветна содржина, нема гајле.
Имате теми кои ги дозволив за такви слободни дискусии како (више ме мрзи да ја спомнувам > . <) „Дискусија за Атеистите, Исламот, Христијанството и останати убедувања.“
Ако сакаш да видиш што е дозволено, а што не тука кај мене, прочитај овде.

Член од
8 јуни 2015
Мислења
176
Поени од реакции
59
Модератор, ако ми ги банираш двата профила до неповрат, дали имам право на трет за да разменувам мислења на форумов.
Па која ти е користа да ме банираш?
Гледам подфорумов религија пропаѓа. дискусии од основно училиште,нема жар во дискусијата, нема вистински прашања, само мерење на пениси.......
ПС. Само јас ги имам правите одговори на сите религиозни прашања.....хе хе

D

Daedalus

Гостин
Модератор, ако ми ги банираш двата профила до неповрат, дали имам право на трет за да разменувам мислења на форумов.
Па која ти е користа да ме банираш?
Гледам подфорумов религија пропаѓа. дискусии од основно училиште,нема жар во дискусијата, нема вистински прашања, само мерење на пениси.......
ПС. Само јас ги имам правите одговори на сите религиозни прашања.....хе хе
Ја не те банирам, админот го прави тоа. :(

Член од
7 мај 2013
Мислења
1.580
Поени од реакции
385
Па не ли е КУРанот света книга и нема грешки никаде?
Апел до модераторите овој провокатор да го банираат од темата Прашања за Исламот.
Можете слободно да му ги проверите мислењата и да видите дека во скоро секој пост има навреди и вулгарности.
А и овде е намерата очигледна со пишувањето на првите три букви големи.
Се трудам да ја држам темата во нормален тек, никого не навредувам, сум претрпел многу провокации и навреди па затоа ги молам модераторите да реагираат и да го одстранат овој лик од темата.
Поздрав.

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
Дозволено ли е со пишаните и непишаните закони за суверена, секуларна, а сепак толку божествена заштита на верниците и нивните чувства, нерви и други компоненти да се постираат стрипови од типот на Џизс и Мо??

jesus_mo_masthead2.png

Чисто како увод во дебата и за малку разнообразие, со цел да не не удави античката и средновековна конформистичка заглавеност кај исклучителноста на текстот како форма на дискусија?

D

Daedalus

Гостин
Дозволено ли е со пишаните и непишаните закони за суверена, секуларна, а сепак толку божествена заштита на верниците и нивните чувства, нерви и други компоненти да се постираат стрипови од типот на Џизс и Мо??

Прегледај го приврзокот 125508

Чисто како увод во дебата и за малку разнообразие, со цел да не не удави античката и средновековна конформистичка заглавеност кај исклучителноста на текстот како форма на дискусија?
Додека сатирата и пародијата е насочена кон верувањето, а не лично кон личноста која верува, слободно.
Иако ја лично би те советувал такви „Џизс енд Мо“ стрипови да ги постираш у „Чек дис аут“ ако поентата ти зезање и сатира, доколку поентата ти е да иницираш сериозна дебата, ок е иако не веруем дека ќе се деси тоа, сериозна дебата. Само глеј содржината да не биде составена од експлицитни слики и/или текст у форма на „вагини/полови органи и мајка ти е грда фори“ и во ред сме.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Што се случи со темата за општа дискусија?

Kajgana Shop

На врв Bottom