Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
И лајк сум ставил, а тука се расправам :facepalm:
Готово, ми отиде меморијата мене. Нема везе, најофицијален е мојот :D

Дај линк од трансферот на Мунтари каде е објавен
И не се прај од вчера... знаеш дека таа тема служи само за постирање линкови.
Пиша ти, друг ќе те цитира, трет четврт ќе се надоврзат и ја посравте темата.
Па да виде Пеџа и да зачисти, оти очигледно ништо не прати и тој. :D И за овој Бергиус во Вотфорд што пишал Ѓорче на претпоследната страна имав јас претходно објавено. Тука се гледа на кој му е за лајкови, кој стварно прати што се дешава во темата. (само јас и Толстој очигледно) :P

Па проблемот е што трансферот се постира во темата уште по прва потврда од некој од клубовите (па дури и од медиумите), без да помине медицински прегледи и официјално да стави потпис. После официјализирањето повторно се постира истиот трансфер... :)

Но до толку тешко е да се одржува ред во темата. На модераторите не им е само таа тема :)

Постигант е договор и официјално не е исто. И Милан имаше договор со Џексон и Бијабијани ама... :D

И какви се тие линкови од трансфермаркт и сериа а?

Кој факермен испадна Чоло со Луис и неговиот трансфер.Лани го шитнаа за скоро 20 милиони,а денеска го враќа за 12 милиони.
Со кусурот ќе купи некој луд талент,ќе го направи играч и ќе го шитне у Сити за 50 милиони.
Е така иде тоа,браво брат Чоло :D

Кој факермен испадна Чоло со Луис и неговиот трансфер.Лани го шитнаа за скоро 20 милиони,а денеска го враќа за 12 милиони.
Со кусурот ќе купи некој луд талент,ќе го направи играч и ќе го шитне у Сити за 50 милиони.
Е така иде тоа,браво брат Чоло :D
за 16 мил го враќа

Sent from my 6036Y using Tapatalk

11826001_1517339208306290_8641206688795517847_n.jpg

:icon_lol:

леле ќе си умрам! :pos::pos::tvg:

Салах пристигна во Рим. Утре на медицински прегледи во Рома.

CLGVVL_WEAAybND.jpg
[DOUBLEPOST=1438194801][/DOUBLEPOST]И че го замолам админот, кој и да е, да ме одбанира од темата за официјални трансфери. немам појма зошто сум баниран.

Последно уредено:
Salah undergoes Roma medical
By Football Italia staff
salah-medical490ss.jpg
EPA.png

Chelsea winger Mohamed Salah has arrived at Villa Stuart to complete the final stage of his Roma medical.

The Egyptian has been the centre of a furious transfer tussle between the Giallorossi, Inter and Fiorentina this summer, but should now complete his move to the capital club.

VoceGiallorossa has reported that the 23-year-old has already completed the first part of his medical at the Policlinico Gemelli and is now at the final stage of his tests.

The Egypt international was mobbed by 200 Giallorossi fans yesterday when he arrived at Fiumicino airport to complete his move from the Blues.

Не е официјално.

Не е официјално.

А официјално е кога ќе ги помине медицинските прегледи ?
Прашувам бидејќи на пример, во темата каде што се официјалните трансфери, некои играчи се ставени со слика како држат шал од новиот клуб, а сеуште не ги поминале медицинските прегледи, е сега дали доколку Салах имаше шал на Рома со него на сликата без поминати медицински прегледи за тебе ќе беше официјално? :)

А официјално е кога ќе ги помине медицинските прегледи ?
Прашувам бидејќи на пример, во темата каде што се официјалните трансфери, некои играчи се ставени со слика како држат шал од новиот клуб, а сеуште не ги поминале медицинските прегледи, е сега дали доколку Салах имаше шал на Рома со него на сликата без поминати медицински прегледи за тебе ќе беше официјално? :)
Официјално е кога клубовите ќе објават на официјалните страни. Знам дека има, затоа и реагираме цело време во обид да го промениме тоа и во таа тема да се постира само откако клубовите ќе го потврдат трансферот.

Официјално е кога клубовите ќе објават на официјалните страни. Знам дека има, затоа и реагираме цело време во обид да го промениме тоа и во таа тема да се постира само откако клубовите ќе го потврдат трансферот.

ахаа епа окејј тогаш, ќе го тргнам постот од другата тема :)

И че го замолам админот, кој и да е, да ме одбанира од темата за официјални трансфери. немам појма зошто сум баниран.
Банот ти е отстранет а си бил баниран поради несоодветно однесување, барем така стои во објаснувањето. Нема врска, било-поминало :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom