Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
собира медузи во Јапонија
а и овие погоре се напалиле на Јовче небаре Робен и Рибери дошле во нивните најдобри денови.
Просек од играч е Јојо,ќе биде Кузмановиќ volume2,оладете со очекувањата.
Како Шакири сега? Така?Муабетот за Перишиќ беше ако евентуално дојде дека ќе биде Кузма в.2.0
Но ај да не ти кршам филм...
![]()
Ама Шакири фејлна бе брат. Дојде како Меси заврши бетер од Кузмановиќ.Шакири е Робен за него.![]()
Нагасаки да си го држиме лево, тешко дека ќе донесеме подобар (не ми се верува дека го кажува ова)...
Ти очигледно се дрогираш,не верувам дека при здрав разум ова ќе го напишиш без да користиш сарказам
Муабетот за Перишиќ беше ако евентуално дојде дека ќе биде Кузма в.2.0
Но ај да не ти кршам филм...
![]()
А Перишич сигурно е дека ќе дојди?..јас никаде не прочитав дека трансферот е готов освен шпекулации во стилот на Имбула
Ама Шакири фејлна бе брат. Дојде како Меси заврши бетер од Кузмановиќ.
Не викам ја дека Перишиќ е Рибери ама па и не го потценувам и не го праам Скелото како повеќето на темава а 3 минути го немате гледано.
Ако Манчини толку го сака, нека дојде, нека игра па на крај сезона ќе видиме дали се исплатило да се откажеме од Шакири и да се доведе Перишиќ или не.
ама ти мене од вчера ме ебеш у здрав мозок.Сериозно до толку не пратиш фудбал или само не тролаш,ги оценуваш играчите според нивното презиме ?
Што одигра Јојо подобро и повеќе од Персата оваа сезона ?
Даде ли повеќе голови од него,подели ли повеќе асистенции ?
Мислам дај малце уозбили се,факт е дека добивме јаки играчи и ти можеш до утре да трубиш како Перса е слаб и никаков играч.
Јојо небаре ќе одигра како Милито во првата сезона и тој ако зезне не смее да се смета за флоп ?
Исто е и со двајцата,но бидејќи местата во прв состав им се загарантирани,Јојо одлично ја познава Серија А и одлично му лежи,а Перса е докажан играч во добри екипи кои играат одличен фудбал и во ниту еден клуб не заостанал.
Добивме одлични засилувања,останатото е на Манчини и неговиот тренерски мозок
Испадна денес да ми текни да се напрам член на најЈакиот форум на најЈакиот фудбалски клуб во светот. Онака скршен од алкохоли, то пиењето како и секогаш сосема на нејќење, да ви речам на сите hello и гајле да си немате: НАВИВАТЕ ЗА НАЈГОЛЕМИОТ ФУДБАЛСКИ КЛУБ НА ПЛАНЕТАВА. Да не се курчам (а се разбира дека ќе се), беше лето господово 1990, кога ко невино 11 год.детенце си собирав сличиња: Italia 90 и и и ИНТЕР СЕ РАЗБИРА. То зенги, бергомиња, бертија............Никој на минишан (силно зборче) во Битолата моја, Интерист, саде (исто јак збор) јас и 2-ца во ГабонЖелбата за Интер клуб во Македонија веќа од поодамна исполнета, јас кефој. Поз.до сите.