Фан Клуб: Интер

Нагасаки да си го држиме лево, тешко дека ќе донесеме подобар (не ми се верува дека го кажува ова)...

собира медузи во Јапонија

а и овие погоре се напалиле на Јовче небаре Робен и Рибери дошле во нивните најдобри денови.
Просек од играч е Јојо,ќе биде Кузмановиќ volume2,оладете со очекувањата.

Муабетот за Перишиќ беше ако евентуално дојде дека ќе биде Кузма в.2.0:D

Но ај да не ти кршам филм...

dancefail-4.gif

Шакири е Робен за него. :)
Ама Шакири фејлна бе брат. Дојде како Меси заврши бетер од Кузмановиќ. :toe:

Не викам ја дека Перишиќ е Рибери ама па и не го потценувам и не го праам Скелото како повеќето на темава а 3 минути го немате гледано.

Ако Манчини толку го сака, нека дојде, нека игра па на крај сезона ќе видиме дали се исплатило да се откажеме од Шакири и да се доведе Перишиќ или не.

Нагасаки да си го држиме лево, тешко дека ќе донесеме подобар (не ми се верува дека го кажува ова)...

Ти очигледно се дрогираш,не верувам дека при здрав разум ова ќе го напишиш без да користиш сарказам

Ти очигледно се дрогираш,не верувам дека при здрав разум ова ќе го напишиш без да користиш сарказам

Нагасаки секако ќе си оди,една од варијантите е да се продаде на Галата,а со парите од него да се купи Алекс Телес кој исто така игра за Галата и за кој се смета дека во иднина ќе биде класа играч.Бар така го најавуваат[DOUBLEPOST=1437937453][/DOUBLEPOST]
Муабетот за Перишиќ беше ако евентуално дојде дека ќе биде Кузма в.2.0:D

Но ај да не ти кршам филм...

dancefail-4.gif

ама ти мене од вчера ме ебеш у здрав мозок.Сериозно до толку не пратиш фудбал или само не тролаш,ги оценуваш играчите според нивното презиме ?

Што одигра Јојо подобро и повеќе од Персата оваа сезона ?
Даде ли повеќе голови од него,подели ли повеќе асистенции ?

Мислам дај малце уозбили се,факт е дека добивме јаки играчи и ти можеш до утре да трубиш како Перса е слаб и никаков играч.
Јојо небаре ќе одигра како Милито во првата сезона и тој ако зезне не смее да се смета за флоп ?

Исто е и со двајцата,но бидејќи местата во прв состав им се загарантирани,Јојо одлично ја познава Серија А и одлично му лежи,а Перса е докажан играч во добри екипи кои играат одличен фудбал и во ниту еден клуб не заостанал.
Добивме одлични засилувања,останатото е на Манчини и неговиот тренерски мозок

Последно уредено:
А Перишич сигурно е дека ќе дојди?..јас никаде не прочитав дека трансферот е готов освен шпекулации во стилот на Имбула

А Перишич сигурно е дека ќе дојди?..јас никаде не прочитав дека трансферот е готов освен шпекулации во стилот на Имбула

па прво мора Шачко да потпише со Шалке и со парите од трансферот негов одма се купува Перса,на стенд бај е типот ставен.Сите германски весници објавија дека ја клубовите се договориле,и играчот прифатил да дојде

Испадна денес да ми текни да се напрам член на најЈакиот форум на најЈакиот фудбалски клуб во светот. Онака скршен од алкохоли, то пиењето како и секогаш сосема на нејќење, да ви речам на сите hello и гајле да си немате: НАВИВАТЕ ЗА НАЈГОЛЕМИОТ ФУДБАЛСКИ КЛУБ НА ПЛАНЕТАВА. Да не се курчам (а се разбира дека ќе се), беше лето господово 1990, кога ко невино 11 год.детенце си собирав сличиња: Italia 90 и и и ИНТЕР СЕ РАЗБИРА. То зенги, бергомиња, бертија............Никој на минишан (силно зборче) во Битолата моја, Интерист, саде (исто јак збор) јас и 2-ца во Габон:) Желбата за Интер клуб во Македонија веќа од поодамна исполнета, јас кефој. Поз.до сите.

Ама Шакири фејлна бе брат. Дојде како Меси заврши бетер од Кузмановиќ. :toe:

Не викам ја дека Перишиќ е Рибери ама па и не го потценувам и не го праам Скелото како повеќето на темава а 3 минути го немате гледано.

Ако Манчини толку го сака, нека дојде, нека игра па на крај сезона ќе видиме дали се исплатило да се откажеме од Шакири и да се доведе Перишиќ или не.

Ама и Хернанес фејлна бе брат за 6 месеци, фејлна и Ранокиа еве веќе 4 години, што не ги продадовме овие за 6 месеци откако фејлна?! Ако идеме по тоа логика треба секој играч кој што ќе биде флоп во наредни 6 месеци да му удриме клоца.

ама ти мене од вчера ме ебеш у здрав мозок.Сериозно до толку не пратиш фудбал или само не тролаш,ги оценуваш играчите според нивното презиме ?

Што одигра Јојо подобро и повеќе од Персата оваа сезона ?
Даде ли повеќе голови од него,подели ли повеќе асистенции ?

Мислам дај малце уозбили се,факт е дека добивме јаки играчи и ти можеш до утре да трубиш како Перса е слаб и никаков играч.
Јојо небаре ќе одигра како Милито во првата сезона и тој ако зезне не смее да се смета за флоп ?

Исто е и со двајцата,но бидејќи местата во прв состав им се загарантирани,Јојо одлично ја познава Серија А и одлично му лежи,а Перса е докажан играч во добри екипи кои играат одличен фудбал и во ниту еден клуб не заостанал.
Добивме одлични засилувања,останатото е на Манчини и неговиот тренерски мозок

Јас го пишувам моете скромно размислување, немам намера да изигравам експерт на форум. А пратам фудбал едно 20год, знам дека не е многу, но не верувам и ти да пратиш повеќе, па да се осмелиш да ми го кажеш спротивното, ама нејсе. Ти мислиш дека Перишич е јак играч, јас го мислам спротивното, немам ниту преголеми очекувања и од Јојо, времете ќе покаже кој имал право а кој не, но сепак кој и да дојде јас ќе го подржам, и ќе се надевам на најдоброто од нив и ќе се молам да газат се пред себе, после тука јавно ќе ви се извинам.

Јас за доаѓањето на Перишиќ би немал проблем, ако остане и Шачко, така ќе има конкуренција, и ќе процениме кој е кој...

ајде поз.

Испадна денес да ми текни да се напрам член на најЈакиот форум на најЈакиот фудбалски клуб во светот. Онака скршен од алкохоли, то пиењето како и секогаш сосема на нејќење, да ви речам на сите hello и гајле да си немате: НАВИВАТЕ ЗА НАЈГОЛЕМИОТ ФУДБАЛСКИ КЛУБ НА ПЛАНЕТАВА. Да не се курчам (а се разбира дека ќе се), беше лето господово 1990, кога ко невино 11 год.детенце си собирав сличиња: Italia 90 и и и ИНТЕР СЕ РАЗБИРА. То зенги, бергомиња, бертија............Никој на минишан (силно зборче) во Битолата моја, Интерист, саде (исто јак збор) јас и 2-ца во Габон:) Желбата за Интер клуб во Македонија веќа од поодамна исполнета, јас кефој. Поз.до сите.

Добро ни дојде господине Кабадаја скршен од алкохол,за подобро да се вклопиш во фан клубот фенси е да се хејта и плука по Манчини,Ранокија,Нагатомо и Гуарин за секој кикс...на другите играчи му се опростува :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom