Сител телевизија

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Некни заварив една реклама, ќе имале емисија за традицоналните семејни вредности. На екранот се менуваа зборовите: семејство, љубов, вера, чест... Сигурно Лила Филиповска ќе ја води. :tvg:

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Некни заварив една реклама, ќе имале емисија за традицоналните семејни вредности. На екранот се менуваа зборовите: семејство, љубов, вера, чест... Сигурно Лила Филиповска ќе ја води. :tvg:
После таа емисија ќе оди ова погоре што е објавено од ДИЈАМАНТЕ.:icon_mrgr:

"Секс егзибиции, навреди, кавги, номинации, старлети... сето тоа не очекува во новото реално шоу."-нивни опис.

Член од
25 септември 2009
Мислења
793
Поени од реакции
368
Сител емитува програма што не е соодветна за деца. Ја емитува во термини во кои што гледаат мали деца. Ова верувам дека ќе се емитува во текот на целиот ден. Не водат сметка за најмалите, ги интересира само парите. Тоа е.

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Сител емитува програма што не е соодветна за деца. Ја емитува во термини во кои што гледаат мали деца. Ова верувам дека ќе се емитува во текот на целиот ден. Не водат сметка за најмалите, ги интересира само парите. Тоа е.
Untitled.png

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Не сум запознаен кога се емитува ама сигурен сум дека е термин во кој децата треба да се во длабок сон.
Во мое време кога јас бев дете се легнуваше по мечето ушко односно по 19:30 часот

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.370
Поени од реакции
4.172
Абе овите сителовци разбираат малку логика? Која е логиката во насловот ,,ОБВРСКАТА ЗА К-15 ОСТАНУВА, НО НЕМА ДА БИДЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНА,, ова не е ниту за смеење...

Член од
29 септември 2013
Мислења
721
Поени од реакции
607
Зошто имам чуство дека новото реално шоу кое бомбастично го најавуваа повеќе го нема на ТВ!

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.121
Поени од реакции
339
Оти го нема, ете затоа. Ама рекоја демек не ги имале обезбедено сите права за емитување па било ставено на пауза. Меѓутоа, не ми се верва да го вратат. Сепак, не сме дотолку ниско паднати за да гледаме вакво срање.

Член од
29 септември 2013
Мислења
721
Поени од реакции
607
Оти го нема, ете затоа. Ама рекоја демек не ги имале обезбедено сите права за емитување па било ставено на пауза. Меѓутоа, не ми се верва да го вратат. Сепак, не сме дотолку ниско паднати за да гледаме вакво срање.
Ха-Ха-Ха ги немале обезбедено сите права. Кои ли се тие сите права!
Се знае постои само едно право, купуваш или не купуваш. Но изгледа или самите сватиле (што не ми се верува), или некој “ги посоветувал“ да прекинат.

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.121
Поени од реакции
339
Не знам точно. Мислам дека било нешто што требало да му го дозволи АВМУ. Сепак, има експлицитен карактер шоуво. Ама сепак мислам дека укинувањето е само до гледаноста, тие права мава се само да ни ги мачкаат очите.

Член од
25 септември 2009
Мислења
793
Поени од реакции
368
Вчера околу 22 ч. На Сител 3 имаше еден филм со алпинисти.Да не знае некој како се вика?

Sent from my C5303 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom