После таа емисија ќе оди ова погоре што е објавено од ДИЈАМАНТЕ.Некни заварив една реклама, ќе имале емисија за традицоналните семејни вредности. На екранот се менуваа зборовите: семејство, љубов, вера, чест... Сигурно Лила Филиповска ќе ја води.
Сител емитува програма што не е соодветна за деца. Ја емитува во термини во кои што гледаат мали деца. Ова верувам дека ќе се емитува во текот на целиот ден. Не водат сметка за најмалите, ги интересира само парите. Тоа е.Од утре на Сител
http://tvpaket.com.mk/tv/4268-2015-07-08-20-12-29
Не сум запознаен кога се емитува ама сигурен сум дека е термин во кој децата треба да се во длабок сон.Сител емитува програма што не е соодветна за деца. Ја емитува во термини во кои што гледаат мали деца. Ова верувам дека ќе се емитува во текот на целиот ден. Не водат сметка за најмалите, ги интересира само парите. Тоа е.
Ха-Ха-Ха ги немале обезбедено сите права. Кои ли се тие сите права!Оти го нема, ете затоа. Ама рекоја демек не ги имале обезбедено сите права за емитување па било ставено на пауза. Меѓутоа, не ми се верва да го вратат. Сепак, не сме дотолку ниско паднати за да гледаме вакво срање.