Докажете дека постои вашиот бог!

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.863
Поени од реакции
4.815

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Го пишувам како очигледен заклучок.
Јас седам пред мојот монитор, ти седиш пред твојот монитор.
Како ти успева да ме видиш?

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Еве пак ќе те прашам:
Прашањево не ти е комплетно, оти покрај тенкот и вибраторот, не ги наведуваш и: оргиите, педофилијата, зоофилијата, хомосексуализмот, наркоманијата, алкохолизмот, сатанизмот и сл.

На не комплетни прашања, не одговарам...

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Прашањево не ти е комплетно, оти покрај вибраторот, не ги наведуваш и: оргиите, педофилијата, зоофилијата, хомосексуализмот, наркоманијата, алкохолизмот, сатанизмот и сл.

На не комплетни прашања, не одговарам...
Па ти си бил прилично захтевен...... браво, браво.

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Dobro poznata taktika...Sam si sudis offsajt...nemas odgovor zosto i pocinjas so gluposti...!
Одговор секако дека имам, само што не си дораснат за таков тип одговори: претешки се за тебе.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Кој го благослови мониторот и каква врска има благословот со можноста да гледаш низ мониторот?
Има Мики, има! Сега вака благословен, може да гледам на него што прават оние со неблагословен монитор. Затоа не ти кажувам кој ми го благослови.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.863
Поени од реакции
4.815
Одговор секако дека имам, само што не си дораснат за таков тип одговори: претешки се за тебе.
E sega se kaza ... ko Gurgief da go slusam...! Ajde probaj ako ne jas nekoj drug dorasnat ke razbere...! Ili kako sto mudruvas ti da kazes napni ja "crpkata"!

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Има Мики, има! Сега вака благословен, може да гледам на него што прават оние со неблагословен монитор. Затоа не ти кажувам кој ми го благослови.
Море, ме разжалости...:([DOUBLEPOST=1437584368][/DOUBLEPOST]
E sega se kaza ... ko Gurgief da go slusam...! Ajde probaj ako ne jas nekoj drug dorasnat ke razbere...!
Самото благословување од свештеникот, значи црковно одобрување за користење на ИКТ техниката во добродетелни цели.
Така?

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.863
Поени од реакции
4.815
Самото благословување од свештеникот, значи црковно одобрување за користење на ИКТ техниката во добродетелни цели.
Така?
Aha znaci im pomagate(odobruvate) koristenje na IKT operma za dobrodetelni celi (pr:mejlovi,FB,Twitter) za onie sto nemaat leb ovoa de laptop i seto toa za mala suma na "donacija". Brejjj logika...!
Kade e spomnato ili pisuva deka crkvata moze\treba da odobruva korsitenje na bilo kakva oprema bez razlika za kakvi celi e nameneta?

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Aha znaci im pomagate(odobruvate) koristenje na IKT operma za dobrodetelni celi (pr:mejlovi,FB,Twitter) za onie sto nemaat leb ovoa de laptop i seto toa za mala suma na "donacija". Brejjj logika...!
СУб,

сам си додаваш зборови на мојот пост, кои не ги напишав па уште глумиш иронија?....
Брееееј...

ЛОГИКА![DOUBLEPOST=1437585114][/DOUBLEPOST]
Kade e spomnato ili pisuva deka crkvata moze\treba da odobruva korsitenje na bilo kakva oprema bez razlika za kakvi celi e nameneta?
А каде е ЗАБРАНЕТО благословувањето на нештата во добродетелни цели, а?...

Kajgana Shop

На врв Bottom