Алфа ТВ

• Креатор на темата Креатор на темата paraglajder
  • Време на започнување Време на започнување
Репризи од Алфа акција знае некој кога даваат?
Иначе со луд,збунет,нормален? Го фаќа терминот на воена академија значи дека нема веќе да се дава или?

Репризи од Алфа акција знае некој кога даваат?
Иначе со луд,збунет,нормален? Го фаќа терминот на воена академија значи дека нема веќе да се дава или?
Воена академија е 23 епизоди така да вчера беше последната иако поради големо барање има големи шанси оваа година да се снима и 3 сезона.

ALFA ако ме читаш
моронска провладина телевизијо ме умре со Грујо, не вие срам бре!!! Од утро до вечер Грујо, Грујо, Грујо! Будали едни неваспитани, Велигден е ало!!!!

Се пријави некој за Круг на знаење?

јас сум во план :D само да видам еднаш концептот како ќе биди...да не се знај од кога ќе почнува точно?
Ништо нема пишано...јас заѕвонив денеска на бројот, говорна машина ми одговори, оставив податоци и веднаш го затворив телефонот без да размислам дека можеби треба уште нешто да слушнам/кажам, па затоа прашувам кој се има друг јавено :D

Наредна сезона на Пинк ѕвезди нема веќе да се емитува на Алфа, ќе оди на Сител па се надевам Алфа ќе го земе X Factor и нема веќе Снеже да ја гледаме.

Снеже ми е досадна.

Наредна сезона на Пинк ѕвезди нема веќе да се емитува на Алфа, ќе оди на Сител па се надевам Алфа ќе го земе X Factor и нема веќе Снеже да ја гледаме.

Снеже ми е досадна.
Воопшто не е важно на кој канал ќе се емитуваат сите тие :гомце:.
Важно е да престанат да се емитуваат.

Морам да ја пофалам Алфа телевизија. Во време кога на секој канал владеат турски серии и странски емисии, само Алфа се трудат да емитуваат нешто наше домашно.

Имаат свои емисии........ Во недела попладне и Подводно, каде се прикажува Македонска музика. Иако ги имитираат до негде Србите, но ете направија наша верзија на Пеколна кујна и Семејни тајни. Наскоро ќе започнат да емитуваат и Најсмешни Македонски видеа.

Не дека они не даваат турски серии, но 60% од програмата им е Македонска.

:)

Сунгеров наш главен србоман. Prograмава на АЛВА телевизија ја смета за наша. Светско а наше :v

“Да се сунгеров бајрак вије, не би било Албаније“, така нешто би одело на АЛФА :v

Сунгеров наш главен србоман. Prograмава на АЛВА телевизија ја смета за наша. Светско а наше :v

“Да се сунгеров бајрак вије, не би било Албаније“, така нешто би одело на АЛФА :v

па најмакедонска е од сите
1. отфрлена
2. девоиката со име Фериха
3. Луд збуњен нормалан
4. Lisici
5. Породићно благо
6.отфрлена
7. прости ми

превод македонски има сегде,нз зашо го флејмате спанџбоб

1. отфрлена
3. Луд збуњен нормалан
4. Lisici
5. Породићно благо
6.отфрлена
7. прости ми

Мислам дека Сунгерот Боб не мисли на овие серии и е во право за разлика од другиве две национални телевизии едните Пинк другиве Гранд продукција и Турски серии Канал 5 и Сител и третиов концесионер на национално ниво каде нема ништо српско Телма

-Зајди зајди емисија каде се емитува исклучиво Македонска музика со Маестро Милан Зафков и неговиот оркестар
-Пеколна кујна повторно Македонска иако е копија на српската но тука учествува професорот од угостителското училиште и се снима во Македонски ресторанти и хотели
-Во недела поладне Алфа продукција мислам дека е во саработка со Томато продукција

1. отфрлена
3. Луд збуњен нормалан
4. Lisici
5. Породићно благо
6.отфрлена
7. прости ми

Не викам дека они не даваат српско/странско/или како сакаш сфати, туку викам дека во време кога другите телевизии даваат само странско, а ништо наше, Алфа телевизија даваат нешто што е наше:)

1. Во недела попладне
2. Подводно
3. Храна и Вино
4. Пеколна кујна
5. Македонска верзија на Семејни тајни (Породичне тајне)
6. Наскоро Најсмешни Македонски видеа
7. Почнува ден
8. Збор по збор
9. Вкусот на традицијата
...

Па сега иди спореди со другите телевизии........:coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom