Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Воена академија е 23 епизоди така да вчера беше последната иако поради големо барање има големи шанси оваа година да се снима и 3 сезона.Репризи од Алфа акција знае некој кога даваат?
Иначе со луд,збунет,нормален? Го фаќа терминот на воена академија значи дека нема веќе да се дава или?
Пиши ми која емисија јас ќе ти ја снимам.. поззNekoj moze da mi snimi edna emisija od 30 minuti od Alfa ili pak nekako da stignam do nejze znae nekoj?![]()
јас сум во планСе пријави некој за Круг на знаење?
Ништо нема пишано...јас заѕвонив денеска на бројот, говорна машина ми одговори, оставив податоци и веднаш го затворив телефонот без да размислам дека можеби треба уште нешто да слушнам/кажам, па затоа прашувам кој се има друг јавенојас сум во плансамо да видам еднаш концептот како ќе биди...да не се знај од кога ќе почнува точно?
Воопшто не е важно на кој канал ќе се емитуваат сите тиеНаредна сезона на Пинк ѕвезди нема веќе да се емитува на Алфа, ќе оди на Сител па се надевам Алфа ќе го земе X Factor и нема веќе Снеже да ја гледаме.
Снеже ми е досадна.
Сунгеров наш главен србоман. Prograмава на АЛВА телевизија ја смета за наша. Светско а наше :v
“Да се сунгеров бајрак вије, не би било Албаније“, така нешто би одело на АЛФА :v
па најмакедонска е од сите
1. отфрлена
2. девоиката со име Фериха
3. Луд збуњен нормалан
4. Lisici
5. Породићно благо
6.отфрлена
7. прости ми
превод македонски има сегде,нз зашо го флејмате спанџбоб
Мислам дека Сунгерот Боб не мисли на овие серии и е во право за разлика од другиве две национални телевизии едните Пинк другиве Гранд продукција и Турски серии Канал 5 и Сител и третиов концесионер на национално ниво каде нема ништо српско ТелмаСунгеров наш главен србоман. Prograмава на АЛВА телевизија ја смета за наша. Светско а наше :v
“Да се сунгеров бајрак вије, не би било Албаније“, така нешто би одело на АЛФА :v
Не викам дека они не даваат српско/странско/или како сакаш сфати, туку викам дека во време кога другите телевизии даваат само странско, а ништо наше, Алфа телевизија даваат нешто што е нашепа најмакедонска е од сите
1. отфрлена
2. девоиката со име Фериха
3. Луд збуњен нормалан
4. Lisici
5. Породићно благо
6.отфрлена
7. прости ми
превод македонски има сегде,нз зашо го флејмате спанџбоб