Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ти сакаш дриблер или финишер ???Битно знае 2-3 дриблинга да напраи и после да шутне, а Жиру само знае дупли пас да изигра, а коа ќе дојде време дриблинзи да праи е ко дете шо прв пат ја открива магијата на гравитацијата.
Абе сеа ако кажуваме желби, ја го сакам Суарез. Он ми е репер за совршен напаѓач. Е сеа ако глеаме кој од овие двајца е поблиску до Суарез, тогаш тоа е сигурно Бензема, а не Жиру. Колку е лош Жиру коа станува збор за дриблинзи покажа лани кога после асистенцијата на Озил со пета од прва (ако се сеќаваш на ситуацијата) овој излезе сам пред голман и требаше да ја носи топката едно 20тина метри и да шутне и он успеа во тие 20тина метри да ја усере ситуацијата и на крај едвај се извади да даде гол.ти сакаш дриблер или финишер ???
абе тоа е лошото, што нема голем избор на шпиц играчи на пазарот па мора да преплатуваме, а за тоа дали на Бензема му се случувале вакви киксеви, прашај некој од фан клуб Р. Мадрид, они знаат најдоброАбе сеа ако кажуваме желби, ја го сакам Суарез. Он ми е репер за совршен напаѓач. Е сеа ако глеаме кој од овие двајца е поблиску до Суарез, тогаш тоа е сигурно Бензема, а не Жиру. Колку е лош Жиру коа станува збор за дриблинзи покажа лани кога после асистенцијата на Озил со пета од прва (ако се сеќаваш на ситуацијата) овој излезе сам пред голман и требаше да ја носи топката едно 20тина метри и да шутне и он успеа во тие 20тина метри да ја усере ситуацијата и на крај едвај се извади да даде гол.
Пример на Бензема не верувам да му се случи ваков кикс.
Абе шо е до мене и 50 милионки би дал за Бензема само за да не ги глеам гифовите од оноа коњот шо се сопнува на топка шо ги ставаше некој на темаваабе тоа е лошото, што нема голем избор на шпиц играчи на пазарот па мора да преплатуваме, а за тоа дали на Бензема му се случувале вакви киксеви, прашај некој од фан клуб Р. Мадрид, они знаат најдобро![]()