Prestapnik
Кондураџија
- Член од
- 10 јануари 2015
- Мислења
- 418
- Поени од реакции
- 342
Метлата каде и беше паркирана?
не излегвајте надвор или на кино или во дискотека без основни сретства за заштита, сребрен крст на ланче, шишенце со осветена вода не постаро од 6 месеци, неколку главици лук, дрвен колец, библија, иконче.појезиво нешто од ова немам чуено уште од прикаските на @Let 3 за врколаци у темата за типс енд трикс како да се справиме со нив
богами ако носам неколку главици лук нема да бегаат само они од менене излегвајте надвор или на кино или во дискотека без основни сртства за заштита, сребрен крст на ланче, шишенце со осветена вода не постаро од 6 месеци, неколку главици лук, дрвен колец, библија, иконче.
Замоли го Мики да ти даи негови носени и испотени маици и гаќи и клавај ги на себе ко ќе излегваш, то ти е исто ко да е со тебе излезен патријархот Цариградски@Let 3 како најискусен со овие ѓаволски битија би го замолил да ми ги објасни подетално пљачкиве кои стандарди треба да ги задоволуваат.... Од какво дрво колецот да биди (ваљда нема од кајсија да функционира), дали мора да биди исто дрво како крстот од распетието? Лукот ако е ГМО дали би имал ефект, исто и водата ме интересира дали морам прво да ја превријам или и чешмовача ако ја отпее свештеното лице би имала ист ефект (немој само да ми речиш оти од реката Јордан треба да биди).
Молимте одговори ми побрзо, да се снабдам дур не затвориле маркетиве, утре морам пак на работа да одам.
Боже сачувај!Замоли го Мики да ти даи негови носени и испотени маици и гаќи и клавај ги на себе ко ќе излегваш, то ти е исто ко да е со тебе излезен патријархот Цариградски
Незнам како да ти опишам ,ме обли топлина и како да бев во друга состојба што ме накара да се тргнам од таа жена т.е да излеземе од трамвајот, после неколку часовен стрес по разговорот со сестра ми и таа ми ја опиша истата состојба.како тоа влезе во вашиот ум? опиши малце
После разговори со блиските на сите им беше тоа одговорот има логика и тоа да.Не можам да гаранитрам за ова, но сепак мислам дека самите сте си ги направиле паниките.
Ја пишав случката во психологија за ако некој имал слично нешто да споедли или ако има претстава до што може да биде , сигурно не се одлучив онака да отворам тема и да ја опишам од што немам што да правам.И јас ко ќе одам на работа секое сабајле има една таква што блада на некој неразбирлив германски, напати и на руски ко да врти.
Да си се опремам најубо и јас од утре, ме стави во мисла со случкава. Овие можда и организација да се, секта некоја... што ги знаеш.
Само библијава не ми е јасно дали треба од Македонија да ја порачувам или на германски може да биде напишана? Не знам како одат овие работи, да ја прашам па и неа од шо националност е. Ваљда мора и библијата да биди соодветно на истиот јазик напишана, за ко ќе и читам од то писанијата да можи да ме разбери и да бега од мене.
@Let 3 како најискусен со овие ѓаволски битија би го замолил да ми ги објасни подетално пљачкиве кои стандарди треба да ги задоволуваат.... Од какво дрво колецот да биди (ваљда нема од кајсија да функционира), дали мора да биди исто дрво како крстот од распетието? Лукот ако е ГМО дали би имал ефект, исто и водата ме интересира дали морам прво да ја превријам или и чешмовача ако ја отпее свештеното лице би имала ист ефект (немој само да ми речиш оти од реката Јордан треба да биди).
Молимте одговори ми побрзо, да се снабдам дур не затвориле маркетиве, утре морам пак на работа да одам.
2р ден паниката уште траеше , се средува полека состојбата , затоа и се одлучив да ја опишам овде затоа што до тој степен беше....Сте испаничиле без потреба, или се зезаш.