Може ли да опстои геј врска во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата Boy11332
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 јули 2015
Мислења
8
Поени од реакции
6
Што мислите, може ли во нашава земја успешно да се води тајна геј врска, без да заврши со крвопролевање од семејството? :D
Ако знаете вие за некој такви кои си се среќни со своите геј партнери и сл. споделете.

E од вакви ко вас не ми се отвараше тема xD Брао. брао...

хахаха
Абе, темата си е на место а одговор ако го добиеш, ќе го добиеш по приватна порака зошто 90% од активните членови се знаат некако, преку некој и тој што е во таква врска, поради фиромјанскиот комплекс и проблематики не би ти елаборилал вака јавно :)

Што мислите, може ли во нашава земја успешно да се води тајна геј врска, без да заврши со крвопролевање од семејството? :D
Ако знаете вие за некој такви кои си се среќни со своите геј партнери и сл. споделете.
нема проблем бе имаше такви јас лично знам за коче - шо е директор на македонските гејој и еден дечко, заедно излегуваа сите знаевме дека се онадат, одеа и по кафиќи шетаа и гушнати и фатени за раце....
е сега како што е и нормално дојде до немил настан, то дечкото во напад на љубомора го држеше коче 2 дена мислам врзан дома и го малтретираше физички и психички, после се разделија па то дечкото пак својствено за геј особа, искрши џам дома и си ги сече вените и искрвари до смрт и така го најде мајка му...
сигурно ќе има непријатности али меѓу нив не одстрана

Крвопролевање?
А до сега имало крвопролевање или ова е благо увеличено од шамарче...

Ова нешто како анкета му доаѓа ?
Треба да се оправдаат парите пред европските фондови за ЛГБТ заедницата, па ајде ќе правиме анкета ни требаат пари за одмор.

Стварно сте кретени големи :D Се затрескав во еден би пријател ФОР Д ИНФОРМЕЈШН, каква анкета какви курци палци

Стварно сте кретени големи :D Се затрескав во еден би пријател ФОР Д ИНФОРМЕЈШН, каква анкета какви курци палци
Одговор од прва рака:
Може, 9 месеци сум у врска без крвопролевање.
Чисто информативно, there is no such thing as BI поготово не кај нас. Кај нас имаш "BI-WANNABE" за лечење на комплекси и стравови

Според мене народот во МК сеуште има менталитет како од 19 век и поради тоа геј врските се скоро невозможни.

Конечно некој да каже за него, а да не му е за другар, пијател, братучед, познаник и сл.
Инаку можно е, но и зависи од вашето опкружување.

Според мене народот во МК сеуште има менталитет како од 19 век и поради тоа геј врските се скоро невозможни.
So ima to vrska so mentalitetot na narodot koga pederi otsekogas imalo i ke ima.

Problemot so gej vrskite e toa sto pederite se mnogu promiskuitetni i lakomi po seksualni avanturi so novi partneri pa otsustvoto na doverba vo edna gej vrska e glavniot problem za stabilnosta na vrskata.

So ima to vrska so mentalitetot na narodot koga pederi otsekogas imalo i ke ima.

Problemot so gej vrskite e toa sto pederite se mnogu promiskuitetni i lakomi po seksualni avanturi so novi partneri pa otsustvoto na doverba vo edna gej vrska e glavniot problem za stabilnosta na vrskata.
Не се сите промискуитетни. Има и ретки исклучоци што сакаат и врски ама во македонијава наша толку сме назад и луѓето што се во геј врска нит можат да се бакнат надвор нит да се држат фатени за рака. Одма ке почнат да им дофрлаат зад грб а можат дури и ќотек да си изедат.

Не се сите промискуитетни. Има и ретки исклучоци што сакаат и врски ама во македонијава наша толку сме назад и луѓето што се во геј врска нит можат да се бакнат надвор нит да се држат фатени за рака. Одма ке почнат да им дофрлаат зад грб а можат дури и ќотек да си изедат.
Повеќето врски завршуваат трагично. Најчесто едниот решава дека треба да се жени оти од дома го замараат постојано а мамин син е па не може да каже не и така почиња да се полни Пандорината кутија која пука неколку години по женачката

Повеќето врски завршуваат трагично. Најчесто едниот решава дека треба да се жени оти од дома го замараат постојано а мамин син е па не може да каже не и така почиња да се полни Пандорината кутија која пука неколку години по женачката
За жал немаат сите фини родители како моите. Еве јас имам скоро 30 години и моите ниеднаш не ми спомнале за женидба.

За жал немаат сите фини родители како моите. Еве јас имам скоро 30 години и моите ниеднаш не ми спомнале за женидба.
Моите не беа фини па од старт пресеков :) Сега не замараат повеќе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom