Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
E од вакви ко вас не ми се отвараше тема xD Брао. брао...

нема проблем бе имаше такви јас лично знам за коче - шо е директор на македонските гејој и еден дечко, заедно излегуваа сите знаевме дека се онадат, одеа и по кафиќи шетаа и гушнати и фатени за раце....Што мислите, може ли во нашава земја успешно да се води тајна геј врска, без да заврши со крвопролевање од семејството?
Ако знаете вие за некој такви кои си се среќни со своите геј партнери и сл. споделете.
Крвопролевање?Што мислите, може ли во нашава земја успешно да се води тајна геј врска, без да заврши со крвопролевање од семејството?
Ако знаете вие за некој такви кои си се среќни со своите геј партнери и сл. споделете.
Одговор од прва рака:Стварно сте кретени големиСе затрескав во еден би пријател ФОР Д ИНФОРМЕЈШН, каква анкета какви курци палци
Конечно некој да каже за него, а да не му е за другар, пијател, братучед, познаник и сл.Стварно сте кретени големиСе затрескав во еден би пријател ФОР Д ИНФОРМЕЈШН, каква анкета какви курци палци
So ima to vrska so mentalitetot na narodot koga pederi otsekogas imalo i ke ima.Според мене народот во МК сеуште има менталитет како од 19 век и поради тоа геј врските се скоро невозможни.
Не се сите промискуитетни. Има и ретки исклучоци што сакаат и врски ама во македонијава наша толку сме назад и луѓето што се во геј врска нит можат да се бакнат надвор нит да се држат фатени за рака. Одма ке почнат да им дофрлаат зад грб а можат дури и ќотек да си изедат.So ima to vrska so mentalitetot na narodot koga pederi otsekogas imalo i ke ima.
Problemot so gej vrskite e toa sto pederite se mnogu promiskuitetni i lakomi po seksualni avanturi so novi partneri pa otsustvoto na doverba vo edna gej vrska e glavniot problem za stabilnosta na vrskata.
Повеќето врски завршуваат трагично. Најчесто едниот решава дека треба да се жени оти од дома го замараат постојано а мамин син е па не може да каже не и така почиња да се полни Пандорината кутија која пука неколку години по женачкатаНе се сите промискуитетни. Има и ретки исклучоци што сакаат и врски ама во македонијава наша толку сме назад и луѓето што се во геј врска нит можат да се бакнат надвор нит да се држат фатени за рака. Одма ке почнат да им дофрлаат зад грб а можат дури и ќотек да си изедат.
За жал немаат сите фини родители како моите. Еве јас имам скоро 30 години и моите ниеднаш не ми спомнале за женидба.Повеќето врски завршуваат трагично. Најчесто едниот решава дека треба да се жени оти од дома го замараат постојано а мамин син е па не може да каже не и така почиња да се полни Пандорината кутија која пука неколку години по женачката
Моите не беа фини па од старт пресековЗа жал немаат сите фини родители како моите. Еве јас имам скоро 30 години и моите ниеднаш не ми спомнале за женидба.
Сега не замараат повеќе