Јелена Розга

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Не и ги знам песните стварно, можда некои од Магазин кои ми останале онака во сеќавање. Нирвана ја знам, зашто таа не е можно да не ја знаеш, ептен ја вртеа секаде. :D
Порадо би ја гледала отколку да ја слушам, многу мила и слатка фаца има, плавуша, па и со плави очи. :X3:
Мада, од Хрваткиве ремек дело (физички) уште од мала ми била Весна Писарович. Преубаво створение, штета што не пее више.

Хахахахааха
Абе ти не можеш да дркаш на неа, а ја би ја пореметил од дупење.
Па сеа ти види :)

Ја не би го извадил од неа, дур не ми затрне, остај шо се филма @Invader .

Ти пиша не е убава колку што ја правиме, затоа те цитирав.

Најјака селебрити пичкетина на Балканов моментално. Може и пошироко. Пердон мај френч.

Ја не би го извадил од неа, дур не ми затрне, остај шо се филма @Invader .

Ти пиша не е убава колку што ја правиме, затоа те цитирав.

Најјака селебрити пичкетина на Балканов моментално. Може и пошироко. Пердон мај френч.
Озбилно?????
jelena.rozga.tracara.com143592242655966ffabc511.jpg

968full-jelena-rozga.jpg

Иначе fun fact, темата да ја отвореше @RickyLFC9 ќе имаше сосема спротивни мислења :boksix:

I Peja, jas mislef sakas so obrafcinja I plus da ja ima I toa zdravo, sega me zbunifte.. :unsure:

I Peja, jas mislef sakas so obrafcinja I plus da ja ima I toa zdravo, sega me zbunifte.. :unsure:

Уште сакам такфи.
Јеца би ја земал дома и би ја гледал, би ја чувал, ништо повеќе.

Кога ќе ми пишат на фб „што правиш“ да им вратам „Еве со Розга, филм нешто ќе глеаме“ :D

Овие што замараат на темава не дека не им се свиѓа нешто, инат тераат. Контракамп џубре. Боб нека досаѓа кај аматери форумџии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom