Сонови...
Епа ајде малце да дискутираме за соновите...
Има разни видови сонови... кога се е убаво во него се е розово... пример може да имаш секс со која сакаш (само гадно е кога ќе те разбуди некој во тој момент :lol: :lol: ), сонови од кој сакаш да се разбудиш во моментот, сонови во кои пример трчаш трчаш а некој те брка и неможеш да дотрчаш итн итн... цела наука е сврзана... а сонот трае само 8 секунди и ти за тие 8 секунди во сонот живееш цел живот... ц ц ц ц.
А мене инаку пример нешто што сонувам а е поврзано со животниот терк, по некое време ќе ми се оствари т.е. ќе се случи тоа, и ќе речам еј ова сум го доживеал и после ти ја снемува таа слика и што понатаму... (сонот прекинува продолжуваш сам поматаму) или некој викаат тоа чуство е дежа-ву (веќе видено) слики од потсвеста, а јас се си мислам тоа сум го сонувал и сега му дошло време на остварување...
Продолжете... :lol:
[DOUBLEPOST=1437048335][/DOUBLEPOST]Ви се случило некогаш да сонувате некој сладок еротски сон.. нешо со некоја типка ово-оно.. и кога ќе дојде она најслаткото се будите
И после пробувате на сила да го досоните
ама не иде м.м.е. (кој прв почна)
zdravo na site.jas sum nov clen i milo mi e sto se pronajdov vo edna od vasite temi,i sakam da spodelam edno iskustvo moe povzano so sonot.pred pet meseci sonuvav svadba vo nasiot dvor sto znam i imam slusano od stari deka ne e ubavo,i posle eden mesec od sonot pogina vo soobracajka mazot mi na 37 godini me ostavi mene so malo dete od 4godisna vozdrast.denot na toj koben den isto sonuvav kako letame so avion koga naednas avionot se srusi mazot mi pogina vo avionot a jas so maliot izlegovme zivi i zdravi.........dodeka soprugot bese ziv sekogas vikase ova letoke ve nosam turcija so avion....ne znam sto da kazam ama site raboti sto mi se slucija se povrzaa so ovoj koben nastan.........[DOUBLEPOST=1437049037][/DOUBLEPOST]otkako pocina soprugot sonuvavav se parkira pred kujka kocija napred sedese maz vo crno sobela kosa a pozadi nego zena vo crno,jas piev kafe na sonot i me vikna zenata da pojdam kaj nea,koga pojdov mi rece podajmi gi racete,jas i gi podadov i mi vika kako sto ti se ladni raceve cel zivot ke go pomines vo stud i teskotija .......Сонови...
Епа ајде малце да дискутираме за соновите...
Има разни видови сонови... кога се е убаво во него се е розово... пример може да имаш секс со која сакаш (само гадно е кога ќе те разбуди некој во тој момент :lol: :lol: ), сонови од кој сакаш да се разбудиш во моментот, сонови во кои пример трчаш трчаш а некој те брка и неможеш да дотрчаш итн итн... цела наука е сврзана... а сонот трае само 8 секунди и ти за тие 8 секунди во сонот живееш цел живот... ц ц ц ц.
А мене инаку пример нешто што сонувам а е поврзано со животниот терк, по некое време ќе ми се оствари т.е. ќе се случи тоа, и ќе речам еј ова сум го доживеал и после ти ја снемува таа слика и што понатаму... (сонот прекинува продолжуваш сам поматаму) или некој викаат тоа чуство е дежа-ву (веќе видено) слики од потсвеста, а јас се си мислам тоа сум го сонувал и сега му дошло време на остварување...
Продолжете... :lol:
Добре дојде на форумов[DOUBLEPOST=1437048335][/DOUBLEPOST]zdravo na site.jas sum nov clen i milo mi e sto se pronajdov vo edna od vasite temi......
najprvo fala vi za vaseto socustvo ,mojata zaguba e golema , pregolema uste sum vo sok poradi nesrekata,soprugot mi bese desna raka vo zivotot.dolgo nemavme deca,se izborivme za dete gospod ni dade preubavo since , a mi go zede nego negoviot tatko.mnogu zalno i strasno.........a sonot sekogas go tolkuvam i sekogas mi se ispolnuvaat,mnogu sonuvam i znam dali ke mi se sluci nesto ili ne....i veruvam vo sonovi imam slusano od stari nekoi lujge se rajgaat i odredeni se od gospod da sonuvaat i da go predvidat nestoto bez razlika dali e dobro ili losoжал ми е за вашата загуба, сочувство од мене, страшна трагедија,се надевам дека некој кој повеќе е внесен во оваа работа ќе ви го протолкува сонот, не мора да значи дека е некое пророштво, сепак психата произведува чудни сонови при вакви загуби, соберете сила и со верба во себеси ќе успеете да се пробиете низ животот и Вашето дете да го изведите на правиот пат.Ви посакувам во иднина во текот на целиот живот да Ве следи добро, Господ да биде со вас и во животот да Ви подари среќа, љубов и радост. Поздрав
Тоа со обетките не верувам да има некое значење... А бременост во глобала означува понекоја тешкотија/тежина.Здраво, пред два дена сонував како една од обетките кои истиот тој ден ми беа поклоните ми се скршила (како ги барам за да ги ставам и забележувам едниот круг од едната обетка се скршил - го нема).
Синојка сонував како повозрасна женска особа која ја познавам одеднаш започнува тема за моето минато и врската со бившиот дечко, како он не знаел што изгубил и дека тоа му била најголемата грешка во животот и одпосле ми соопштува дека сум 4 месец трудна (а јас не сум знаела), и одпосле во сонот се видов и јас трудна - со мало стомаче .
Ова се само делчиња од соновите на кои се сеќавам.
Фала ви.... :*
Фала на одговоротТоа со обетките не верувам да има некое значење... А бременост во глобала означува понекоја тешкотија/тежина.