Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, кај можам да најдам lava lamp во Скопје?

lava-lamp-2.jpg

Душек за спиење, ама за на под? Досега се што најдов е за во рамка.

Turbo maximus. Имам ваков само двоен, презадоволен сум. Инаку, од топ-шоп е.
636066-0.jpg
Ваков би земал за кампување. Инаку душециве што ги гледав немаат заштита од влага, прашина, инсекти (оние bed bugs)... Сепак ќе биде на паркет, па треба да е поотпорен од "обичниот".

И јас сакам да знам дали некој може да ми каже каде да најдам вештачка орхидеја, зш природната ми умре :(. И многу е специфична за одгледување. Па ако некој е информиран,нека пише. Благодарам.

Ваков би земал за кампување. Инаку душециве што ги гледав немаат заштита од влага, прашина, инсекти (оние bed bugs)... Сепак ќе биде на паркет, па треба да е поотпорен од "обичниот".
Каков поточно сакаш некој на дување или сунгер нешто да биде составот ? Јас вакви ко на сликата имам видено во Џамбо , Меркур и Бриколаж по пристапни цени.

Каков поточно сакаш некој на дување или сунгер нешто да биде составот ? Јас вакви ко на сликата имам видено во Џамбо , Меркур и Бриколаж по пристапни цени.
f91399b1cc100260088d0773a20757cd.jpg
вакво нешто. Со заштита. Сепак е под.

Итно ми треба некој што се разбира од FXLider, и општо од тргување. Ако има некој нека пише ПП.
Благодарам однапред :*

Дали има некаде у ск Camp shower да се најде немам време да нарачувам од али
51ZazGJh6sL._SY300_.jpg

f91399b1cc100260088d0773a20757cd.jpg
вакво нешто. Со заштита. Сепак е под.
A да си земеш обичен како што ти одговара и да ти стават некаде кај што тапацираат уште една подлога платно одоздола? Макар што ако е ламинат и паркет гајле немаш. Вакво нешто слично рекламираа на топ шоп едно време ама нз како се викаа.

Каде можам да најдам вакви плетени ланчиња?

316_001.jpg

Oтaмaтoн некaде вo Скoпје ?

04160021_4f8ae773588fd.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom