Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, кај можам да најдам lava lamp во Скопје?

lava-lamp-2.jpg

Душек за спиење, ама за на под? Досега се што најдов е за во рамка.

Turbo maximus. Имам ваков само двоен, презадоволен сум. Инаку, од топ-шоп е.
636066-0.jpg
Ваков би земал за кампување. Инаку душециве што ги гледав немаат заштита од влага, прашина, инсекти (оние bed bugs)... Сепак ќе биде на паркет, па треба да е поотпорен од "обичниот".

И јас сакам да знам дали некој може да ми каже каде да најдам вештачка орхидеја, зш природната ми умре :(. И многу е специфична за одгледување. Па ако некој е информиран,нека пише. Благодарам.

Ваков би земал за кампување. Инаку душециве што ги гледав немаат заштита од влага, прашина, инсекти (оние bed bugs)... Сепак ќе биде на паркет, па треба да е поотпорен од "обичниот".
Каков поточно сакаш некој на дување или сунгер нешто да биде составот ? Јас вакви ко на сликата имам видено во Џамбо , Меркур и Бриколаж по пристапни цени.

Каков поточно сакаш некој на дување или сунгер нешто да биде составот ? Јас вакви ко на сликата имам видено во Џамбо , Меркур и Бриколаж по пристапни цени.
f91399b1cc100260088d0773a20757cd.jpg
вакво нешто. Со заштита. Сепак е под.

Итно ми треба некој што се разбира од FXLider, и општо од тргување. Ако има некој нека пише ПП.
Благодарам однапред :*

Дали има некаде у ск Camp shower да се најде немам време да нарачувам од али
51ZazGJh6sL._SY300_.jpg

f91399b1cc100260088d0773a20757cd.jpg
вакво нешто. Со заштита. Сепак е под.
A да си земеш обичен како што ти одговара и да ти стават некаде кај што тапацираат уште една подлога платно одоздола? Макар што ако е ламинат и паркет гајле немаш. Вакво нешто слично рекламираа на топ шоп едно време ама нз како се викаа.

Каде можам да најдам вакви плетени ланчиња?

316_001.jpg

Oтaмaтoн некaде вo Скoпје ?

04160021_4f8ae773588fd.jpg

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Фан Клуб: Вардар
Не само што страната на фејсбук е златна, таа е и единствена верифицирана и меродавна. ФФМ денес ги тагнува сите екипи кои ќе играат Европа и го прави тоа на таа страна на Вардар, Ла Фиора го најавува натпреварот со нас и го тагнува на таа...
Соживотот во Македонија
Племето краде струја, краде вода, не плаќаат сметки, сечат и палат шуми, фрлаат ѓубре на секаде, милион диви депонии во нивните средини, го палат ѓубрето смрди корне, ние сите тоа го дишиме. Не вадат градежни дозволи, градат каде ќе стигнат, не...
Back
На врв Bottom