@dummy @phenom
Луѓе бидејки никој не ви пишал јас ќе ви пишам
Значи ова нема никаква логика и закон и ништо воопшто веќе ништо не ме изненадува од министерството значи не се слушаат поминати искуства секое искуство си е за себе секој човек си е за себе и својата среќа не стојте на зборовите на другите што ви говорат и туѓите искуства.
Сега да преминам на главното значи ова не е како што треба воопшто што на вас ви се случило или пак имате некој проблем со посредникот затоа што неможам да најдам некое објаснување што ве вратиле или пал за 4 5 месеци сеуште дополнителните не ви стигнале во купот со документи незнам што да ви кажам само пробајте да одете до софија да лице место да видите што е проблемот или да се јавите или да пишете до министерство затоа што ова не мириса на добро најубаво подгонете си ја сами работата додека е време.
А во објаснувањето на посредникот дека со доп.документи те враќаат па за 3 месеци те одобруваат тоа се само чисти и смешни лаги до сега не верувам дека е имачо воопшто ваков прроблем да имаш документи на астал и да те вратат со нив и потоа да ти одобрат нема ми никаква логика ова.
Ми имат кажувано дека воопшто не се грижат за документите по ходниците носејки им пагале и ги оставале така да заврашат во канта или пак ги бркале горе доле се преместувале затоа ништо не ме чуди .