Скопје 2014 (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Принцезичка
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го одобрувате проектот Скопје 2014?

• Вкупно гласачи
    593
Јас сум обичен човек кому му се допаѓа проектот Скопје 2014, а чинам галиба моето мислење по однос на овој проект го делат и повеќето Македонци.
Ми се допаѓа обичен човеку што го сметаш прокетот на кој се потрошени 600 милиони евра како „економски добар потег и двигател“.

Ама добро, добар потег е ќе ни се врати со туристи. Јапонцине што сликаат клупи колку сладоледи имаат купено ехеее...

работава е замината до таму шо на вакви обични (партиски) луѓе вработени за 10 000 денари во 3 смени на работа грујо да ви намести по еден к*р пластичен како споменик и да ви кажи 2 пати дневно да седнувате на него ќе се испотепате кој попрв да седни

Ми се допаѓа обичен човеку што го сметаш прокетот на кој се потрошени 600 милиони евра како „економски добар потег и двигател“.

Ама добро, добар потег е ќе ни се врати со туристи. Јапонцине што сликаат клупи колку сладоледи имаат купено ехеее...
Брус работи малце и ти на туризмот.Како дозволуваш како Кинез, Јапонците да се главни фраери у твое Скопј(љ)е :pos::pos:

Брус работи малце и ти на туризмот.Како дозволуваш како Кинез, Јапонците да се главни фраери у твое Скопј(љ)е [emoji14]os:[emoji14]os:
Јапонците се главни дека по фашистичка линија си се најдоа со вемерото. :D

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Јапонците се главни дека по фашистичка линија си се најдоа со вемерото. :D

Знаев дека ради партиска линија бојкотирате.Уа комуњари, пукате од љубомора што Пекинг не е како Скопје :P.

Современ неокласистички стил.

Zatoa 3 godini po red hotelcheto mi krca :)
Samo napred!!

Kolku tvoja tolku i moja! Samo shto jas ja iskoristiv shansata a ti hejtash po forumi! ( nishto lichno ).
Ти си имал среќа да имаш хотел јас не, и затоа само ти имаш придобивка, затоа е себично таков криминал да се поддржува. (Ништо лично)

Ти си имал среќа да имаш хотел јас не, и затоа само ти имаш придобивка, затоа е себично таков криминал да се поддржува. (Ништо лично)

Nemav sreka da IMAM tuku SAM si go otvoriv i toa pochnav so pomosh i grantovi za pochnuvanje biznis od istata taa vlada sho ja prozivash. Pochnav so rentanje stanovi i sobi za kratok prestoj pa hostel otvoriv i sega sum so mal hotel! Taka da ne si vo pravo! A i na 100% od gostite apsolutno sé im se dopagja od Skopje, nekoi po 3-4 pati doagaat!

Nemav sreka da IMAM tuku SAM si go otvoriv i toa pochnav so pomosh i grantovi za pochnuvanje biznis od istata taa vlada sho ja prozivash. Pochnav so rentanje stanovi i sobi za kratok prestoj pa hostel otvoriv i sega sum so mal hotel! Taka da ne si vo pravo! A i na 100% od gostite apsolutno sé im se dopagja od Skopje, nekoi po 3-4 pati doagaat!

И јас да зеам 2к евра плата и да дојдам во мк и мене би ми се допаднало , речиму нека седи и овде нека опстани со 9000 к-пушачка плата на тој гостино шо иди кај тебе

Фасциниран сум од твојот претприемачки дух, одлична биографија, македонски Стив Џобсу. Сепак, имаш профит од нешто што е криминал, што ние го плаќаме и најмалку што можеш да кажеш е дрка е криминал, страшно ама тебе ти е ок.

Фасциниран сум од твојот претприемачки дух, одлична биографија, македонски Стив Џобсу. Сепак, имаш профит од нешто што е криминал, што ние го плаќаме и најмалку што можеш да кажеш е дрка е криминал, страшно ама тебе ти е ок.

Produzi da mislish kako shto mislish toa e tvoe pravo. Se slagam deka ne se slagame!
Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom