Каролина Гочева

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Прекрасна е во овој стајлинг, ама косата од блиску изгледаше искубано целата.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ја пееше Кој да ми запее кај Иван, што не им ја испее Две лири на Србиве.
Кога Снеже ја интервјуираше после настапот, за време на рекламите, Каролина кажа нешто во стилот дека “Кој да ми запее“ е првиот сингл од албумот кој го промовираат, така што веројатно затоа не пее други песни моментално, затоа што оваа песна ја форсираат како прв сингл. :)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Каролина едно време се подизгуби од јавноста, но еве гледам дека повторно почнува да се појавува по телевизиите, што ми е многу мило. Од новиот албум Чалгиска и Две Лири и се одлично испеани и се многу заразни............., еднаш ги слушаш и во наредните неколку дена цело време си ги потпевнуваш.
:)

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Не се појавува на македонски телевизии без причина. Моментално го промовира албумот во екс ју земјите, затоа ја гледаме по српските шоуа.
Мене Кој да ми запее ми останува омилена.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Ќе утне некогаш со стајлингот?
Мислам дека е најдобро облечена јавна личност на цел Балкан.

Член од
4 декември 2014
Мислења
1.140
Поени од реакции
774

ОВА ЛЕТО...

23.07.2015 - Хераклеа - Битола
24.07.2015 - Антички театар - Охрид
02.08.2015
- Градски парк - Дојран

Ве информираме дека Каролина со својот сега веќе историски проект „Македонско Девојче“, покрај настапите надвор од Македонија како Бугарија (Банско фест) и Србија (Егзит Фестивал) ќе одржи неколку големи концерти и во Македонија.

До сега потврдени се три концерти и тоа, на 23ти јули Каролина со својот бенд ќе има свој самостоен концерт во Битола во античкиот локалитет - Хераклеа, а следниот ден на 24ти јули Каролина ќе настапи во Античкиот тетар во Охрид. Оваа мини турнеја завршува на 2ри Август, кога Каролина на нашиот најголем национален празник ќе пее во Дојран во Градскиот Парк кој ќе биде голем празничен концерт за сите фанови од Дојран, Струмица, Гевгелија, Валандово....

Влезниците по цена од 300 мкд ќе можете да ги купите преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.

Последно уредено:
Член од
4 декември 2014
Мислења
1.140
Поени од реакции
774
Вечерва во 00:40, Каролина настапува на Fusion Stage на Exit Festival 2015

[DOUBLEPOST=1436650520][/DOUBLEPOST]

Karolina vo backstage studioto na Antenna 5 na Exit 2015!
Taa nastapuva vecerva na Fusion Stage-ot.

https://www.facebook.com/Antenna5/posts/10152986001712078

Последно уредено:

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
Каролина Гочева на Егзит: „Македонскиот мелос е секаде сакан и почитуван!“

Вчеравечер на фјужн бината на Егзит фестивалот во Нови Сад настапи Каролина Гочева, единствена од македонските пејачи кои оваа година настапуваат на овој најголем европски фестивал.

И како за изненадување, пред сцената се бараше место повеќе, затоа што освен Македонците кои оваа година на Егзит ги има во најголем број досега, Каролина дојдоа да ја видат и посетители од Србија, Унгарија, Англија, но и од останите земји каде допрел македонскиот мелос.

– „Секако дека проектот „Македонско девојче“, првиот и вториот албум, со самото тоа што се инспирирани од богатиот македонски фолклор е доволно за презентација на Македонија и македонската музика. И ова не е првпат. Порано кога го изведував поп репертоарот, знаев да отпеам и некоја од старите македонски песни кои се најпознати и секогаш реакциите беа одлични. Така што не сум изненадена од реакцијата на публиката беше одлична, бидејќи македонскиот мелос насекаде е препознатлив , сакан и почитуван.“ – изјави Каролина за Популарно.мк.

Освен во странство, Каролина ова лето има концертна турнеја и низ Македонија:

– „Сега следуваат концертите во Битола, Охрид и Дојран, кои минатата година поради познати причини ги откажавме. 23 -ти сме во Битола, 24 -ти јули сме во Охрид, на 2-ри август сме во Дојран. Така што, повторно сте поканети доколку имате време.“ – за крај додава Гочева.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Изгледа подобро од било кога. Ноу комент за стајлингот за оваа пригода.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Браво за настапот кој го имаше на Егзит, затоа што ретко кој Македонски пејач до сега се појавил на тој фестивал!

Иначе шала на страна, но моментално Каролина е водечка сила на Македонската забавна естрада......:)

Kajgana Shop

На врв Bottom