- Член од
- 4 декември 2014
- Мислења
- 1.140
- Поени од реакции
- 774
Па фала богу,тоа не е комерцијален албум,тоа е музика за луѓе со префинет вкус,не е за широки народни маси.Во Икс фактор ќе биде гостинка.
Јас зборував со пријатели од Србија и чуден им е албумов што го промовира сега во Србија, Македонско девојче 2. Дури ми кажаа дека поубави им се нејзините поп песни. Ќе видиме. Не верувам ни дека би ги разбрале и доживеале текстовите на овој албум како што тука се доживеаа.
A koga ke bide vo x faktor??Во Икс фактор ќе биде гостинка.
Јас зборував со пријатели од Србија и чуден им е албумов што го промовира сега во Србија, Македонско девојче 2. Дури ми кажаа дека поубави им се нејзините поп песни. Ќе видиме. Не верувам ни дека би ги разбрале и доживеале текстовите на овој албум како што тука се доживеаа.
Во Македонија испадна албум за широки народни маси, најдобро таргетиран албум веројатно досега во Македонија.Па фала богу,тоа не е комерцијален албум,тоа е музика за луѓе со префинет вкус,не е за широки народни маси.
Lets just say ,its called world music. Мислам дека така би се класифицирал албумов.Тоа шо Србиве се со зината уста не зачудува фактот. Србиве и широко знаат за Тоше и Македонски девојче и тоа. А делумно и самите сме виновни шо не пееме на наш јазик и издаваме албуми на ЕхЈу просториве. Морало српски да се праи ,ма не зезај. Ај доста зборам за оваа тема, тоа друг пат и на друго место. Каролина напраи супер потег со овој албум.Во Македонија испадна албум за широки народни маси, најдобро таргетиран албум веројатно досега во Македонија.
Србите са фашисти...