Каролина Гочева

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Во Икс фактор ќе биде гостинка.

Јас зборував со пријатели од Србија и чуден им е албумов што го промовира сега во Србија, Македонско девојче 2. Дури ми кажаа дека поубави им се нејзините поп песни. Ќе видиме. Не верувам ни дека би ги разбрале и доживеале текстовите на овој албум како што тука се доживеаа.

Последно уредено:
Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102

Јас зборував со пријатели од Србија и чуден им е албумов што го промовира сега во Србија, Македонско девојче 2. Дури ми кажаа дека поубави им се нејзините поп песни. Ќе видиме. Не верувам ни дека би ги разбрале и доживеале текстовите на овој албум како што тука се доживеаа.
Па фала богу,тоа не е комерцијален албум,тоа е музика за луѓе со префинет вкус,не е за широки народни маси.

Член од
4 декември 2014
Мислења
1.140
Поени од реакции
774

A koga ke bide vo x faktor??

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Па фала богу,тоа не е комерцијален албум,тоа е музика за луѓе со префинет вкус,не е за широки народни маси.
Во Македонија испадна албум за широки народни маси, најдобро таргетиран албум веројатно досега во Македонија.

Член од
4 декември 2014
Мислења
1.140
Поени од реакции
774
Саша Ковачевиќ и Каролина Гочева специјални гости во Х Фактор!!!

Саша Ковачевиќ ќе ја изведе песната "Gde smo moja ljubavi", а Каролина "Kој да ми запее"!!!

Ф

Флеш

Гостин
Во Македонија испадна албум за широки народни маси, најдобро таргетиран албум веројатно досега во Македонија.
Lets just say ,its called world music. Мислам дека така би се класифицирал албумов.Тоа шо Србиве се со зината уста не зачудува фактот. Србиве и широко знаат за Тоше и Македонски девојче и тоа. А делумно и самите сме виновни шо не пееме на наш јазик и издаваме албуми на ЕхЈу просториве. Морало српски да се праи ,ма не зезај. Ај доста зборам за оваа тема, тоа друг пат и на друго место. Каролина напраи супер потег со овој албум.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Ја пееше Кој да ми запее кај Иван, што не им ја испее Две лири на Србиве.

Член од
4 декември 2014
Мислења
1.140
Поени од реакции
774

КОЈ ДА МИ ЗАПЕЕ
вечерва во
X FACTOR ADRIA 2015

Kajgana Shop

На врв Bottom