Каролина Гочева

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Во Икс фактор ќе биде гостинка.

Јас зборував со пријатели од Србија и чуден им е албумов што го промовира сега во Србија, Македонско девојче 2. Дури ми кажаа дека поубави им се нејзините поп песни. Ќе видиме. Не верувам ни дека би ги разбрале и доживеале текстовите на овој албум како што тука се доживеаа.

Последно уредено:

Јас зборував со пријатели од Србија и чуден им е албумов што го промовира сега во Србија, Македонско девојче 2. Дури ми кажаа дека поубави им се нејзините поп песни. Ќе видиме. Не верувам ни дека би ги разбрале и доживеале текстовите на овој албум како што тука се доживеаа.
Па фала богу,тоа не е комерцијален албум,тоа е музика за луѓе со префинет вкус,не е за широки народни маси.

A koga ke bide vo x faktor??

Па фала богу,тоа не е комерцијален албум,тоа е музика за луѓе со префинет вкус,не е за широки народни маси.

Во Македонија испадна албум за широки народни маси, најдобро таргетиран албум веројатно досега во Македонија.

Кожувчанка...

fqaM91w.png

11401527_646566272144761_7355527843150533543_n.jpg

Во Македонија испадна албум за широки народни маси, најдобро таргетиран албум веројатно досега во Македонија.
Lets just say ,its called world music. Мислам дека така би се класифицирал албумов.Тоа шо Србиве се со зината уста не зачудува фактот. Србиве и широко знаат за Тоше и Македонски девојче и тоа. А делумно и самите сме виновни шо не пееме на наш јазик и издаваме албуми на ЕхЈу просториве. Морало српски да се праи ,ма не зезај. Ај доста зборам за оваа тема, тоа друг пат и на друго место. Каролина напраи супер потег со овој албум.

Ја пееше Кој да ми запее кај Иван, што не им ја испее Две лири на Србиве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom