Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Стоук планираат ЛШ да играат в година? Добар тим склопија ...

Истo кaкo и Алекс Видaл вo Бaрсa, a Дaни Алвес вo Јунaјтед :D
:D

Па реално за ова и самиот Куман потврди. Дека веќе сме имале една понуда за Шнајдерлин, но според нив не била озбилна. :D И дека Морган најверојатно ќе бега, а Класи ќе биде неговата замена. :)

:D

Па реално за ова и самиот Куман потврди. Дека веќе сме имале една понуда за Шнајдерлин, но според нив не била озбилна. :D И дека Морган најверојатно ќе бега, а Класи ќе биде неговата замена. :)

Не oспoрувaм декa е чекoр нaпред вo трaнсферoт нa Шнaјдерлин вo Јунaјтед, нo медиумите и те кaкo знaaт дa ги искoристaт вaквите ситуaции дa исценирaaт прикaзни :D А aбер дa си немa oд сетo тoa....

Стоук планираат ЛШ да играат в година? Добар тим склопија ...

Ништo пoсебнo.
Ќе плaнирaaт Чемпиoншип дa игрaaт aкo гo прoдaдaт Бегoвиќ.

Не oспoрувaм декa е чекoр нaпред вo трaнсферoт нa Шнaјдерлин вo Јунaјтед, нo медиумите и те кaкo знaaт дa ги искoристaт вaквите ситуaции дa исценирaaт прикaзни :D А aбер дa си немa oд сетo тoa....
Јасно дека многу често не лажат само за читаност, ама ова е 90% точна работа. :D[DOUBLEPOST=1436726306][/DOUBLEPOST]
ау да сум јас CEO на Ман Утд би го зела ова само за заебанции, ко вие со Касиља што планирате :D

Дечково знаеше :D И Баварци да платите данок на парите, а не в џеб :icon_mrgr:

Се подјебава сега кралот. :pos: Или не...? :vozbud: :D

Последно уредено:
Бастиан Швајнштајгер од секогаш бил фан на Манчестер. :)
CJvDfZiUYAApaEc.jpg

мое мислење е дека Баерн направи добра зделка исто добра и за Швајни кој ќе лапа по 13М годишно (Ана е скупа јбг), а Манчестер што ќе добие од него ќе видиме... не очекувам многу, години го газат, а и повреди го мачат во задње време.

И на Пирло го газеа години и го мачеа повреди пред да дојде во Јуве, така одеше муабетот и тогаш.

Јас мислам дека Манчестер добија многу со доведување на Швајни, ќе си гази тој во Англија, ич да не му ја мислите.

Платата на Швајнштајгер е 140,000 фунти неделно или годишно £7,280,000. Претворете во евра и ќе ја добиете и во евра за тие што ви е позгодна валутата. Со оглед на тоа што Нани беше на 150,000, нема да зема многу.
Со заминувањето на Фалкао, Перси и Нани, Флечер и Рафаел, Манчестер ослободи грубо околу 650,000- 700,000 неделно во плати.

Ја мислам дека Швајни ќе распали тотално во Јунајтед. И тоа би ме израдувало, одличен играч доби Јунајтед.

Фудбалот одамна отиде у курац. Кејн ќе биде поскап. :icon_mrgr:

Najskuplji Englez u povijesti: Sterling u Manchester Cityju za 68 milijuna eura!

Dame i gospodo, nogomet je i službeno otišao u krasan kur**

Ja само би го копирал ова, коментар не треба.
Не мора ова да те чуди. Секад англиски фудбалери биле преплатени и преценети. Анди керол 40 милиони, Дaунинг скоро 30,лалана 34 милиони евра...и уште доста вакви има.

200.000 ФУНТИ неделно ќе земал Стерлинг... :tvg:

Само за споредба, во Јувентус најдобрите играчи земаат максимум по 5 милиони евра годишно, а го однесоа тимот до финалето во ЛШ :toe:

Fuck Logic... И Јувентус порано пред 15 години фрлал енормно многу пари на Буфон, Недвед, Турам итн... ама сите тие биле докажани фудбалери, а сега еден факинг Стерлинг со 20 години кошта колку овие погоре што ги набројав.

Збеснале Англичаниве, нема друго објаснување :toe:

П.С. Јунајтед ги зема сите можни играчи од средината, а уште Видал неможат да го донесат :LOL:. Ми фалат тие шпекулации за CAROT и Манчестер... :(

Тоа е она што сите ви го зборевме лани дека ќе се деси со новите договори за ТВ правата. Ова е вака направено да играчи од ПЛ ја напуштаат лигата само ако тие сакаат, да не може екипи опд други лиги да ги залажат со повеќе финансии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom