Мултикултурализмот, и неговата злоупотреба

Ова е состојбата во Унгарија.
После зошто Маџариве правеле ѕид.
Еве кој сака да се насели во Европа(запазете ги извиците на толератноста на угнетуваниве)

Еве кој сака да се насели во Европа(запазете ги извиците на толератноста на угнетуваниве)

Дабоме, еве и со статија :
БЕГАЛЦИТЕ УНИШТИЈА ГРАД ВО УНГАРИЈА: БЕГАЛЦИТЕ ОД АРАПСКИТЕ ЗЕМЈИ ГИ ЗАБОРАВИЈА СВОИТЕ ЖЕНИ И ДЕЦА И УНИШТИЈА ГРАД ВО УНГАРИЈА!

Сега сите кои се вклучени во овој конфлинкт треба експресно да се депортираат назад од каде што дошле. Јас сум целосно за примање на имигранти (каде што има потреба), но нив треба да им се покажи дека не можат да прават што сакаат и дека треба да ги почитуваат законите во државата каде што дошле. За вакви идиоти, на кои им е дозволено да претојуваат нелегално во една земја, а притоа пак се тепаат и прават неред за глупости, треба само екпресно депортирање, и за воедно и да им се постави пример на другите кои се веќе во Европа или кои допрва ќе идат.

I normalno liberalnite birokrati od Brisel i ova go smetaat za multikulturno druzenje.

11836678_506723746161595_5874199221823618953_n.jpg

FB-homepage ми е буквално преполн со "толерантни" фаци шо се сликаат со мигрантиве или споделуваат некои 2deep4u статуси за како ние сме биле ДОЛЖНИ да ги примиме и вдомиме луѓево,а никој од нив не се замара со нашите луѓе кои не се вдомени и кој немаат корка леб.

Па избриши ги или тргни ги од њусфид-от. Јас направив така и сега живеам многу поубав живот. виножито профајл и стории за мигранти - хајд њуз фром дис јузер.

Италија,Турција и Грција веќе ги бркаат имигрантите од Сирија и Ирак, зошто тоа не го прават и другите држави не ми е јасно ?

кај виде дека ги бркаат? Во Грција и Турција не ни сакаат да останат само за транзит им служат исто како и ние.

кај виде дека ги бркаат? Во Грција и Турција не ни сакаат да останат само за транзит им служат исто како и ние.

Грешка си има многу луѓе што сакаат и да останат, скоро 2 милиони сиријци поднеле барање за турско државјанство, исто е и во Грција, точно е тоа дека повеќето сакаат во Германија и во други западни земји да имигрираат,но исто така има и една сериозна бројка што не сакаат да си заминат таму туку да останат. Истото може да се случи и кај нас ако сме наивни.. Грција и Турција веќе ги депортираат сиријците назад или ги пуштаат овдека кај нас за да ни прават проблеми.

супер, ќе станеме европистан.

http://www.telegraf.mk/foto/297116-niknuva-migrantski-kamp-na-tabanovce-foto

Кога во една од овие монтажни бараки за чија изградба медиумите ќутат како да не се дешава ништо ќе се роди првото Авганистанско /Сиријско дете, за кое подоцна ќе треба нега, кров над глава и со тек на време државјанство , тогаш сево ова ќе тргне у курац .
Иначе, многу очекувано е оваа добродошлица за емигрантите од нашава полтронска, безкичмена влада, Тие што им ја простија кризава ,сеа ќе наплатат многу јако со ова, а реакција нема да видиме пошто на ВМРО исламистичка тоа не и е во стил.

Не сакам да испадне дека сум некој фашист и дека сакам луѓево да се остават да умрат, ама ова што се прави е веќе јасно ко бел ден. Тие што треба да ги примат креваат ѕидови за чие поставување као не се согласни, а овие луѓе во меѓувреме им се утрапуваат на земји како нас и србија, т.е земји водени од луѓе правени со мочка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom