Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Позајмица или го купиле? Дечково има талент ама овие Сити го уништија. Секоја година го испраќат на позајмици и никако шанса да му дадат во Сити.
му истече договорот со Сити и како слободен играч потпиша за Селта.

Селта баш сака фудбалери од скандинавија :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Швајнштајгер, Шиндерлин, некој во Јунајтед има фетиш на вакви имиња? :cautious:

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Inter winger Xherdan Shaqiri has rejected a move to Stoke City in favour of an offer from Schalke, according to Sky Sport Italia. The former Bayern man only moved to San Siro in January.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не, за Весли Шнајдер, сеа е шансата.
ау да сум јас CEO на Ман Утд би го зела ова само за заебанции, ко вие со Касиља што планирате :D

Дечково знаеше :D И Баварци да платите данок на парите, а не в џеб :icon_mrgr:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Inter winger Xherdan Shaqiri has rejected a move to Stoke City in favour of an offer from Schalke, according to Sky Sport Italia. The former Bayern man only moved to San Siro in January.
Доста му е пола сезона. Ливерпул ми изгледаше како подобра опција за него. А во јануари кога го купија, еуфорија. violent1.gif

Untitled (1).jpg

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Бреј ама лош трансфер за Манчестер. :гик:
Што ќе праи Швајни у Англија бе со тоа брзината како желка. Истрошен играч се на се. Испеана песна.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.598
Поени од реакции
59.366
Што ќе праи Швајни у Англија бе со тоа брзината како желка. Истрошен играч се на се. Испеана песна.
Дoстa рoтирaa сo Руни. Ќе мoже чoвекoт пoвтoрнo дa си игрa кaкo нaпaѓaч.

Не е тoлку лoш бе... aјде ќе видиме.
Вaш ми се гледaaт Јунaјтед и Ливерпул сезoнaвa.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
ау да сум јас CEO на Ман Утд би го зела ова само за заебанции, ко вие со Касиља што планирате :D
Сега ќе имате поповолна позиција во преговорите со Јоланте. Ако пак лае мустрата холандска дека Манчестер не е град за жена како неа, ја имате Ана Ивановиќ како аргумент. Simple. :D

Истото што го направи Ван Перси коа дојде, ќе донесе класа во дружината.

Токму тоа им треба на Јунајтед, особено ако гореспоменатиов си замине кај Ердоган.

Никако не го гледам трансферов како лош. Како промашен ќе се гледа само ако се има очекувања од него ко што имаше лани од Ди Марија и Фалкао (YOLO е да имаш големи очекувања од вториов). А не верувам дека некој очекува од Швајни да ја држи сам средината цела сезона.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.006
Трансферот е одличен, ќе помогне и на терен и надвор од него. Швајни е класик германец, кинат тие играчи до 33-4 години минимум. Балак на колку години дојде во Челзи знаете ли? На 30. :) Башка што нема да биде единствено засилување во средина и најверојатно ќе се носи и Шнајдерлин.

На другата страна на градот, Делф изјавил дека нема да оди во Сити и дека останува во Вила. Ќе биде капитен од оваа сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom