Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Швајни мора да растура оти ќе ја тртиме Ането. Hehe ok pozz
Па реално да правиме муабет оваа многу може да добие на маркетинг со потегов , Вимблдон може домашен турнир да и стане, ако е до толку глупа да не искористи :toe:
денес го потпишуваме шнајдер а понеделник хари и после тоа @budaletinka_r организира кафана у драчево и то.
јас сум била у Драчево у една пицерија, не ми текнува на името ама добри беа пиците :D

денес го потпишуваме шнајдер а понеделник хари и после тоа @budaletinka_r организира кафана у драчево и то.
Нема проблем , ѓубриња ке се направиме ,само да се купат
јас сум била у Драчево у една пицерија, не ми текнува на името ама добри беа пиците :D
У лагондола си била изгледа , до нејзе има кафич ,а од карши згради? Уствари у Драчево се‘ е добро ,во било која пицерија хе хе хе хе

Дармиан гледај го како Видич. И едниот и другиот не ги знаев додека не потпишаа за Јунајтед, а верувам и ти.

Барем во нашата историја се покажало дека тоа што е ефтино и анонимус може да биде и успешно.Може да биде и нов Битнер, ќе видиме...
Гризни се за јазик :cenzura: ! Мене прва асоцијација кога почнаа да кружат околу Дармиан ми беше Битнер , дај боже да не е така . Го гледав на Јутјуб и многу заличува на претходникот негов , со тоа што Битнер има подобра техника а овој се надевам нема да спие у одбрана , посебно во офсајд замки како холанџанецот:mad: !

Гризни се за јазик :cenzura: ! Мене прва асоцијација кога почнаа да кружат околу Дармиан ми беше Битнер , дај боже да не е така . Го гледав на Јутјуб и многу заличува на претходникот негов , со тоа што Битнер има подобра техника а овој се надевам нема да спие у одбрана , посебно во офсајд замки како холанџанецот:mad: !
да не се вреѓаме сега али бутнер уопште не беше лош дури имаше утакмици кога он ја носеше играта и тоа како бек. да, имаше грешки но и немаше којзнае каква шанса и минутажа и искрено не требаше да си иде.

да не се вреѓаме сега али бутнер уопште не беше лош дури имаше утакмици кога он ја носеше играта и тоа како бек. да, имаше грешки но и немаше којзнае каква шанса и минутажа и искрено не требаше да си иде.
Товаришч ! Далеку од тоа да сакам да го вреѓам Битнер . Колку што ме држи сеќавање , јас сум единствениот фан на Битнер на форумот ! И кога го купија прасето (лукшо) имаше една полемика со останатите форумџии , требаше ли Битнер да се продава . Точно е дека не доби таков третман како дрвава англиски али то је то !

Па вие што го направивте Дармиан бе како да дошол од Казахтанска лига па анонимус бил,а проценувате дека може да биде ваков или таков од клипчиња од Јутуб.Значи Дармиан играше одлично последниве две сезони и баш затоа е прв избор во Италија.Изигра доста утакмици на високо ниво и реши неколку од нив,пример утакмицата каде што Торино го победи Јувентус после 20 години Дармиан даде гол и направи асистенција.

Јас мислам дека доколку Дармиан се адаптира добро може да биде топ засилување.

Јас мислам дека доколку Дармиан се адаптира добро може да биде топ засилување.
Плус ако дојдат Швајни и Шнајдерлин па и Керик тука,со цврст среден ред заедно со Шо би можеле да кинат по страна.Дармиан е буквално вингбек и трча доста преку цела утакмица,баш тоа му е еден од најдобрите квалитети.Кај него има и простор да се работи уште многу а мислам дека ЛВГ ептен сака таков тип на играчи.

Плус ако дојдат Швајни и Шнајдерлин па и Керик тука,со цврст среден ред заедно со Шо би можеле да кинат по страна.Дармиан е буквално вингбек и трча доста преку цела утакмица,баш тоа му е еден од најдобрите квалитети.Кај него има и простор да се работи уште многу а мислам дека ЛВГ ептен сака таков тип на играчи.
Те праша Ред Џон и не му одговори. А и мене стварно ме интересира што точно мислиш со болдираново? :D

Со добра ротација на Швајни и Керик, плус Шнајдерлин имаме цврстина. Ерера покрај нив како стандарден. Мата ќе може да игра и бочно, а и во таа тројка во средина покрај цврсти играчи до него.

смешки се фан клуб баерн минхен, според нив шванјшајгер е на ниво на величе шумуликовски али од друга страна ди марија според нив е на ниво на меси и ронално. незнам дали пратат што се дешава али ако им го шитнеме за 60 милиони ќе им го дадеме следниот Верон али оној Верон од Англија а не од Италија.

Те праша Ред Џон и не му одговори. А и мене стварно ме интересира што точно мислиш со болдираново? :D
Му одговорив мислам бе,Дармиан е добар со топка,знае да задржи посед и многу ретко зема непромислен дриблинг со кој би можел да изгуби топка и да се прими гол.Негде на почетокот Јанг играше вингбек и беше доста солиден на таа позиција па затоа можам да напраам споредба со стилот на игра од Дармиан кој е доста сличен со Јанг само со подобрени дефанзивни карактеристики.Едноставно тој ќе биде играч што си се придржува до дадените обврски на терен а не играч од типот Ди Мариа и Јанузај во смисла колку фрли рол си земаат кога се на терен.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom