- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.700
- Поени од реакции
- 6.585
Швајни мора да растура оти ќе ја тртиме Ането. Hehe ok pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па реално да правиме муабет оваа многу може да добие на маркетинг со потегов , Вимблдон може домашен турнир да и стане, ако е до толку глупа да не искористиШвајни мора да растура оти ќе ја тртиме Ането. Hehe ok pozz
јас сум била у Драчево у една пицерија, не ми текнува на името ама добри беа пицитеденес го потпишуваме шнајдер а понеделник хари и после тоа @budaletinka_r организира кафана у драчево и то.
Нема проблем , ѓубриња ке се направиме ,само да се купатденес го потпишуваме шнајдер а понеделник хари и после тоа @budaletinka_r организира кафана у драчево и то.
У лагондола си била изгледа , до нејзе има кафич ,а од карши згради? Уствари у Драчево се‘ е добро ,во било која пицерија хе хе хе хејас сум била у Драчево у една пицерија, не ми текнува на името ама добри беа пиците![]()
Гризни се за јазикДармиан гледај го како Видич. И едниот и другиот не ги знаев додека не потпишаа за Јунајтед, а верувам и ти.
Барем во нашата историја се покажало дека тоа што е ефтино и анонимус може да биде и успешно.Може да биде и нов Битнер, ќе видиме...
да не се вреѓаме сега али бутнер уопште не беше лош дури имаше утакмици кога он ја носеше играта и тоа како бек. да, имаше грешки но и немаше којзнае каква шанса и минутажа и искрено не требаше да си иде.Гризни се за јазик! Мене прва асоцијација кога почнаа да кружат околу Дармиан ми беше Битнер , дај боже да не е така . Го гледав на Јутјуб и многу заличува на претходникот негов , со тоа што Битнер има подобра техника а овој се надевам нема да спие у одбрана , посебно во офсајд замки како холанџанецот
!
Товаришч ! Далеку од тоа да сакам да го вреѓам Битнер . Колку што ме држи сеќавање , јас сум единствениот фан на Битнер на форумот ! И кога го купија прасето (лукшо) имаше една полемика со останатите форумџии , требаше ли Битнер да се продава . Точно е дека не доби таков третман како дрвава англиски али то је то !да не се вреѓаме сега али бутнер уопште не беше лош дури имаше утакмици кога он ја носеше играта и тоа како бек. да, имаше грешки но и немаше којзнае каква шанса и минутажа и искрено не требаше да си иде.
Плус ако дојдат Швајни и Шнајдерлин па и Керик тука,со цврст среден ред заедно со Шо би можеле да кинат по страна.Дармиан е буквално вингбек и трча доста преку цела утакмица,баш тоа му е еден од најдобрите квалитети.Кај него има и простор да се работи уште многу а мислам дека ЛВГ ептен сака таков тип на играчи.Јас мислам дека доколку Дармиан се адаптира добро може да биде топ засилување.
Те праша Ред Џон и не му одговори. А и мене стварно ме интересира што точно мислиш со болдираново?Плус ако дојдат Швајни и Шнајдерлин па и Керик тука,со цврст среден ред заедно со Шо би можеле да кинат по страна.Дармиан е буквално вингбек и трча доста преку цела утакмица,баш тоа му е еден од најдобрите квалитети.Кај него има и простор да се работи уште многу а мислам дека ЛВГ ептен сака таков тип на играчи.
Плус ако дојдат Швајни и Шнајдерлин па и Керик тука,со цврст среден ред заедно со Шо би можеле да кинат по страна.Дармиан е буквално вингбек и трча доста преку цела утакмица,баш тоа му е еден од најдобрите квалитети.Кај него има и простор да се работи уште многу а мислам дека ЛВГ ептен сака таков тип на играчи.
Му одговорив мислам бе,Дармиан е добар со топка,знае да задржи посед и многу ретко зема непромислен дриблинг со кој би можел да изгуби топка и да се прими гол.Негде на почетокот Јанг играше вингбек и беше доста солиден на таа позиција па затоа можам да напраам споредба со стилот на игра од Дармиан кој е доста сличен со Јанг само со подобрени дефанзивни карактеристики.Едноставно тој ќе биде играч што си се придржува до дадените обврски на терен а не играч од типот Ди Мариа и Јанузај во смисла колку фрли рол си земаат кога се на терен.Те праша Ред Џон и не му одговори. А и мене стварно ме интересира што точно мислиш со болдираново?![]()