Втора Лига 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Џони От
  • Време на започнување Време на започнување

Кои тим ќе биди сигурен прволигаш наредната сезона?

• Пелистер

Гласови: 27 31,4%
  • Победа

Гласови: 39 45,3%
  • Тетекс

Гласови: 14 16,3%
  • Љубанци

Гласови: 14 16,3%
  • Гостивар

Гласови: 6 7,0%
  • Скопје

Гласови: 6 7,0%
  • Еуромилк

Гласови: 2 2,3%
  • Македонија Ѓ.П

Гласови: 8 9,3%
  • Кожуф Миравци

Гласови: 4 4,7%
  • Вразерими

Гласови: 5 5,8%

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Деспотовски и Петров потпишале за Тетекс! Ова се добри трансфери за клубот, останува да видиме кој ќе го превземе клубот и како ќе работат натаму ама да се надеваме дека нема да пропаднат.

Деспотовски и Петров потпишале за Тетекс! Ова се добри трансфери за клубот, останува да видиме кој ќе го превземе клубот и како ќе работат натаму ама да се надеваме дека нема да пропаднат.
Официјално Брацо не влегува до Тетекс!
Клубот останува да атакува на прва лига со помлади играчи со помош од неколкумина поискусни. Тоа е засега стратегијата на клубот.
И да, ќе заборавев. Финансиите од лани се драстично намалени, поточно ќе се работело ''домаќински''

Љубанци го зеле голманот од Беласица на Истатов внукот.Детето освен шо го има презимето,ф нема од фудбал

Љубанци ќе биде прв, во што сакате можеме да се кладиме :icon_mrgr:
Се засилија со пет играчи кои лани настапуваа за Вардар. На голманска позиција го доведоа Борјан Ристевски, и сметам дека тука се најслабо покриени, бидејќи со истиот голман играа и во општинска и во трета лига. Ги земаа Бојовиќ и Стојчевски во одбрана, Столе доста напредна во кариерата, за втора лига е премија играч. На позајмица отидоа Серафимовски во средината од теренот и Димитар Иванов по крилните позиции. На Пелистер им го земале единствениот играч кој им се погоди пролетва, Чешмеџиев, додека на Работнички им ги земаа двајцата најдобри младинци, браќата Фидановски.
Во ланската сезона за клубот играа низа играчи кои се познати во второлигашките води, како Тасевски кој со години беше најдбар стрелец на Скопје, ветеранот Бобан Јанчевски, Аргировски кој играше за Тетекс и Скопје, Галовиќ од Македонија ЃП, Шишков кој играше во неколку прволигаши, Колеќески кој играше за Македонија ЃП, а една година беше дел и од Вардар, итн :D
Шишков беше во затвор заради шверц со мигранти.Полежа малце и партијата го изваде од Идризово со условна казна,а условната казна е да игра за Љубанци.Инаку тој е измислен играч за пола од овие шо сега шпартат низ прва лига.
А Чешмиџиев едно погодвање шо беше за Пелистер невидено . Неговите најпоќе го кешираа Ѓоко зато и беше најфорсиран, само уште голман не го пробаја.Инаку Љубанци нема да влезат прва еве со мене кладба по шо сакаш.Ќе отпаднат бараж од Брегалница :icon_lol:

Љубанци ќе биде прв, во што сакате можеме да се кладиме :icon_mrgr:
Се засилија со пет играчи кои лани настапуваа за Вардар. На голманска позиција го доведоа Борјан Ристевски, и сметам дека тука се најслабо покриени, бидејќи со истиот голман играа и во општинска и во трета лига. Ги земаа Бојовиќ и Стојчевски во одбрана, Столе доста напредна во кариерата, за втора лига е премија играч. На позајмица отидоа Серафимовски во средината од теренот и Димитар Иванов по крилните позиции. На Пелистер им го земале единствениот играч кој им се погоди пролетва, Чешмеџиев, додека на Работнички им ги земаа двајцата најдобри младинци, браќата Фидановски.
Во ланската сезона за клубот играа низа играчи кои се познати во второлигашките води, како Тасевски кој со години беше најдбар стрелец на Скопје, ветеранот Бобан Јанчевски, Аргировски кој играше за Тетекс и Скопје, Галовиќ од Македонија ЃП, Шишков кој играше во неколку прволигаши, Колеќески кој играше за Македонија ЃП, а една година беше дел и од Вардар, итн :D
Голман го земаа Истатов.Така да и на оваа позиција сега се супер покриени, Стефан е голманиште.
Инаку уште не се знае можно е Тетекс или Миравци да го продадат местото на Беласица.

Шишков беше во затвор заради шверц со мигранти.Полежа малце и партијата го изваде од Идризово со условна казна,а условната казна е да игра за Љубанци.Инаку тој е измислен играч за пола од овие шо сега шпартат низ прва лига.
А Чешмиџиев едно погодвање шо беше за Пелистер невидено . Неговите најпоќе го кешираа Ѓоко зато и беше најфорсиран, само уште голман не го пробаја.Инаку Љубанци нема да влезат прва еве со мене кладба по шо сакаш.Ќе отпаднат бараж од Брегалница :icon_lol:
Знам за Шишков, еден друг играч игра за без пари, ама му прават друга услуга, само не откривам :D
Иначе, имаме кладба дефинитивно, само кажи во што ќе се кладиме? :D

Знам за Шишков, еден друг играч игра за без пари, ама му прават друга услуга, само не откривам :D
Иначе, имаме кладба дефинитивно, само кажи во што ќе се кладиме? :D
За Шишков мене реално ми е ќеф,подобро да игра негде фудбал и да напрај нешто во животот реално е млад, одколку да скапува по затвори.
За кладба незнам ,одбери ти нешто и така дамите имаат предност :icon_lol:

Голман го земаа Истатов.Така да и на оваа позиција сега се супер покриени, Стефан е голманиште.
Инаку уште не се знае можно е Тетекс или Миравци да го продадат местото на Беласица.
Сериозен си или дека си Струмичанец?

@Colt Willcox официјално ова за Диме во Љубанци? Пред 2-3 дена го видов кај нас, тенис играше па баш го распрашав што како планира, рече дека можно е и во Брегалница или Ренова да иде ама изгледа во Љубанци пошто нели втор клуб им е на Вардар.
Исто и Зоки го видов, вика дека сериозна екипа праат за у прва лига. На ффм ќе ги играат утакмиците е сеа не го разбрав дали и таму ќе тренираат или на Вардар теренот во Аеродром.

Иначе Љубанци и со нас извадија бод, последно коло. :icon_lol:

За Шишков мене реално ми е ќеф,подобро да игра негде фудбал и да напрај нешто во животот реално е млад, одколку да скапува по затвори.
За кладба незнам ,одбери ти нешто и така дамите имаат предност :icon_lol:
@Colt Willcox кој губи цела година на аватар амблемот од Љубанци бива?
п.с. Мада секогаш во кладби кајшо е вклучен аватар губам,ама време е за разбивање малери :)

@Colt Willcox кој губи цела година на аватар амблемот од Љубанци бива?
п.с. Мада секогаш во кладби кајшо е вклучен аватар губам,ама време е за разбивање малери :)
Договорено, извини што касно одговарам, сум го пропуштил претходниот пост :D

Договорено, извини што касно одговарам, сум го пропуштил претходниот пост :D
Хехе . Па и не е до толку страшно кој ќе го носи аватарот.И така ако влезат Љубанци, ќе биди - Прва Македонска Сеоска Лига :pos:

И овие порталите в крај аматерски работат. :busi:
Еднаш пишат дека Бојович , Деспотовски и Петров се нови играчи на Љубанци , сега испаѓа Деспотовски и Петров се договориле со Тетекс а можно било и Бојович да оди во Тетекс . :)
Попара работата , на крај ќе испадни овие шо ги спомнуват во Царев Двор да завршат . :icon_lol:
Јас да му пишам меил дека кај нас ќе дојдат , утре одма ќе објават бомбастично дека кај нас преминале .:eek:

Љубанци о мај гад ако влезе во прва лига ке си пукам во глава... како некој луѓе можат да форсираат селски тимови не ми е јасно најверојатно таму и си припаѓаат друго не гледам.... се надевам дека Пелистер,Победа и Тетекс ке му дадат по 20 гола на Љубанци поздрав свима

Среќа што Вардар,Работнички и Шкендија играат прва лига. Другото е се село весело...
Втора лига многу поинтересна ќе биде годинава него ли прва. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom