SuBZerO
Бигус Дикус
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 3.862
- Поени од реакции
- 4.814
OK Te razbiram...nemozes da mudruvas i begas od diskusija!
OK Te razbiram...nemozes da mudruvas i begas od diskusija!
Гледаш дека си паметен...знаев дека пуцаш од интелигенција!!!OK Te razbiram...nemozes da mudruvas i begas od diskusija!
Imidzot ....Гледаш дека си паметен...знаев дека пуцаш од интелигенција!!!
Не смеам јас со такво тромозочно суштество како тебе да се впуштам во дискусија, да си го изгубам имиџот, и да ја изгубам утакмицата.
Ќе почекам некој послаб играч да одговори, па него ќе го рендам.
ПС. Кога ќе се научиш да не пријавуваш, јави ми се, ќе размислам дали да те рендам.
Е сега и тоа ти е навреда...тромозочно суштество???Imidzot ....
PS:So sreka cekanjeto!
Ќе одговорам накратко и да завршиме со дискусијава ако има смета на другиве.
Мене не ми смета.[DOUBLEPOST=1436371522][/DOUBLEPOST]Ќе одговорам накратко и да завршиме со дискусијава ако има смета на другиве.
.
Мислев на изолирање на настанот од неговиот природен контекст, кој ги вклучува сите можни чинители и „учесници„ во тој настан. Научниот приод подразбира редукционизам, за полесно согледување на испитуваното.[DOUBLEPOST=1436371626][/DOUBLEPOST]Настанот не се изолира од контекстот, туку пробува да се симулираат условите (контекстот) во кој тој настан се појавува.
.
Теоријата за астериодот е само една од можните, но сметај дека поклонците на сциентизмот ги земаат општо прифатените теории за небаре вистинити објаснувања, без „резерва„ кон истите.[DOUBLEPOST=1436371832][/DOUBLEPOST]Астероидот не е докажан, но постои конкретно еден кратер за кој се смета дека е создаден токму во тој предиод. Според големината на тој кратер може и да се процени големината на астероидот. Во секој случај, тоа дека паднал астероид не е докажано, тоа е само една теорија (моментално најподдржана но не единствена кредибилна) за изумирањето на диносаурусите.
Велиш?...Сите пациенти се предвреме предупредени за ризиците.
Значи добро претпоставив - математичар си.Хахаха, да разговоров сега беше најверојатно на тема филозофија, а мене како математичар филозофијата и не ми е некоја јака страна . Јас пробував да објаснам како јас гледам на работите.
Прашање до атеистите:
Дали постои реинкарнација???
Уууууу...ова е тешко прашање.....баш да видам кој атеист има муда да одговори....
Ne e do junacite do tebe e ....mnogu gi rendas ..plus imidzot!Што бидна јунаци???
Толку да се најде еден паметен атеист и да даде одговор?
Dete, abe ne me citiraj povekje....nele gledas deka ne te kakam....Ne e do junacite do tebe e ....mnogu gi rendas ..plus imidzot!
Гурџи посочи им како да дојдат до одговорот што е тоа "тромозочно суштество"Е сега и тоа ти е навреда...тромозочно суштество???
Бре мајката,... ме пријави?...тоа за тебе требе да е комплимент.
Не сум ти јас крив ако не ги разбираш термините.
Кај си бе Доналтчо...жив си бил, немаш поима каква утакмица си испуштил.Ги скршија тоа атеистите....5-0Гурџи посочи им како да дојдат до одговорот што е тоа "тромозочно суштество"
Вака, личи дека е навреда.
Кај си бе Доналтчо...жив си бил, немаш поима каква утакмица си испуштил.Ги скршија тоа атеистите....5-0
Конкретно....знаеш дека не објаснувам сФе на секого, него по заслуга. Ако заслужи може и ќе му фрлам некоја трошка од вистината, вака, нека се мисли што е тоа.Дечкото залутал во религија, поставува прашања од 3 одделение, си го става газот дека магарињата си го мерат она......на јавријата ме потсеќа. Сега за сега не заслужува никаков одговор, поготово знаеш дека не одговарам на глупи прашања.
Те спаси ова...фала Богу...хе хеЖив сум, фала Богу
Не с есомневам во резултатот. Премногу клучни играчи им фалат
Прашање до атеистите:
Дали постои реинкарнација???
Уууууу...ова е тешко прашање.....баш да видам кој атеист има муда да одговори....
Те спаси ова...фала Богу...хе хе
Инаку нема повеќе атеисти овде....два дена чекам одговор на едно прашање, ама никој не смее да ми одговори. Едино модераторот, ама него не смеам да го рендам, почна негативни да ми шиба, на лепота, не по заслуга
Еве го прашањето: