Мување на прв поглед

• Креатор на темата Креатор на темата nikola_kico
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто гадно? Сигурно нема да се смуваш ако некој ти изгледа гадно туку со тип што ќе те привлекува.

Како зашто гадно, од кај знам ја на кое ниво му е хигиената на тој некон што прв пат го гледам. Изгледот знае да лаже... Прво од тоа поаѓам.

Како зашто гадно, од кај знам ја на кое ниво му е хигиената на тој некон што прв пат го гледам. Изгледот знае да лаже... Прво од тоа поаѓам.

А како гледаш на кое ниво му е хигиената? :) Ако е топ среден, мириса преубаво и сл, можно е хигиената да му е на ниско ниво?

Мувањето и не е некоја сериозна работа за која треба време да размислиш, или пак за која треба голема филозофија. Тоа е само еден процес, кој ако ти се допадне тој пат има големи шанси да го повториш, ако не, чао пријатно, има многу други.

Ова над мене + фактот што

Околу сигурноста... Не е дека ќе идеш кај типов дома, или ќе влезеш со него у кола... Во дискотека сте, или негде кај што има луѓе... Што може да направи ако ти не сакаш ништо?

Денес постојат многу болесници, какви не. А тие слатките дечки се најопасни :)

Ете, Џену кажа, слатките се најопасни. Може да биде топ намирисан, среден ииии така натаму, не знаеш што болести има на денешницава бе. Ама секој за себе, ја за мене зборам. Едноставно гадно ми е.

Ова над мене + фактот што

Постојат, не реков не... Ама тие се такви без разлика дали се муваш од прв пат со нив или од после неколку гледања :)

Па истиот тој болесник може да биде и дечко што го знаеш три години.
Ехеее ако се пазевме така од секој...

Ете, Џену кажа, слатките се најопасни. Може да биде топ намирисан, среден ииии така натаму, не знаеш што болести има на денешницава бе. Ама секој за себе, ја за мене зборам. Едноставно гадно ми е.

Секој си збори за себе де :) Не те тераме ние ништо, само дискутираме :smir:

зависит кој како го сфаќат мувањето.. јас мислам дека прв поглед е пребрзо зато шо то е искажвење на некоја љубов а дур се мувам со некој шо не го знам ќе се мувам со некоја играчка исто е

Постојат, не реков не... Ама тие се такви без разлика дали се муваш од прв пат со нив или од после неколку гледања :)

Па истиот тој болесник може да биде и дечко што го знаеш три години.
Ехеее ако се пазевме така од секој...

Пет пати постирав дека зборувам за друг вид болесници. Друго е кога веќе ќе го запознаам, ќе му го знам друштвото, моето друштво би го знаело и слично. A ja цитирав Ескејп затоа што и хигиената е важна, не само шлапањето со кој ќе стигнеш само ако ти се засвиѓал. На пример, одиш да го бакнеш и гледаш не измил заби недела дена? Има и такви и тоа слатките како што ги викате најчесто се такви :).

Море јас коа ке видам прв пат девојка и да ми се свиѓа одма трчам накај незе и толку се залетувам да ја залапам што и кршам нос со глава.

Мене едино нешто што ме радува во врска со темава е што сфаќам дека има се` повеќе лесни цурици. Ура ура.:pehar:

*Има доза на иронија во постов за понеупатените.

Ало цури, кај замина моралот? One night stand е најниското нешто шо може да го постигне една девојка во животот. Секако, освен заработката на тротоар, а ко шо глеам ако почнат некои од овде да ги наплаќаат еднодневните авантури, имаат добри шанси и до таму да стигнат. Факт е дека ако машко смува некоја за една вечер, ќе е фраер во друштво и во околината... А ако женско тоа го направи, ќе биде фраерка во друштво и ку***рва во околината. Радодајки има многу на форумов, и не, не е за фалење то шо го прајте. Флерт со пола Македонија, и тоа што ве поминал пола форум (значи пола форум ве поминал вас, а не сте поминале вие пола форум, како што милувате да кажите) воопшто не изгледа добро во очите на поморалните, поморалните луѓе. Гнасно изгледа.

Ама ако, има на форумов и ловци на такви женски, целта ќе си ја постигните и вие и тие.

Бре бре бре... Све тешки моралисти овде. Посебно м`жињава од езерскиве градови доле у Југозападна...

Радодајки многу имало на форумов. :pos: Ама затоа маживе сите до еден поштењачини. Абе гола да им се соблечеш ќе те одбијат ради принцип. Дури може ќе те фатат за рака и ќе те однесат кај татко ти да те превоспита.
Абе смешки. :kesa:
Радодајки бе. :icon_lol: Демек радо даваат? :pos:
Си се изнасмеав посабајлечки.

Радодајќи, ОБЕДИНЕТЕ СЕ! Да ја пројдеме заедно и останатата половина од форумов! (или они да не пројдат нас, Фантом што би рекол :icon_lol: )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom