Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

https://uk.eurosport.yahoo.com/news...-hothead-sergio-ramos-30m-083748633--sow.html
Топ анализа на Пол Паркер нека прочитаат малку тие што ме критикуваат за Рамос а немаат појма од фудбал
Другар ок во право си, никој не сакаме Рамос да дојде. Има многу подобри од него.
Само да се стави крај.

Истиов Пол Паркер што за Де Геа велеше дека е, да цитирам, "Еурељо Гомеш со висина"?
Уште првите недели "експертот" осуди за каков голман се работи.

Нани во Фенер, најверојатно за само 5 милиони евра, сваќам дека сакаме да се отарасиме од платата Мојс што му ја даде, али ова ептен мизерна сума е...никад не сме биле добри при продавање ама ова е најлошото до сега.

Нани во Фенер, најверојатно за само 5 милиони евра, сваќам дека сакаме да се отарасиме од платата Мојс што му ја даде, али ова ептен мизерна сума е...никад не сме биле добри при продавање ама ова е најлошото до сега.
Немаше никој храбар кој што ќе му дадеше толку висока плата. Во Турција е полесно зошто имаат пониски даноци, и затоа успеаа барем толку да извлечат. Инаку ќе плаќаше Јунајтед пак позајмица за него.
Јанко во Селтик? Позајмица или перманентно?
И да се самоцитирам. Прочитав,треба да е перманентен ама уште не е готов трансферов. Според ДејлиРекорд очекуваат да се финализира во следниве два дена.

5 милиона за циганот е грабеж. Очекував за џабе да го дадат т.е да му раскинат договор.

Кај му беа овие нафрлувања на Мариа годинава, се што надигна сезонава отиде над гол, во аут или точно во раце на голман. Се мислам дека кога ќе почне новата сезона он пак по старо ќе си продужи. Нема простор за таа негова игра во премиер.

Јанко во Селтик? Позајмица или перманентно?

Перманентен дил ке биде.

Manchester United told Real Madrid they will increase their bid for Ramos only if the Spanish club increases theirs for De Gea.

Според логикава Вуди сака swap.

Има добра статија на Телеграф, вика, и да го користи Рамос Јунајтед за повисока плата, у краен случај, тоа ке резултира со напумпана цена за Де Геа, ако сакаат да го земат летово.

Бен Амос е нов играч на Болтон

Зарем има некој тука што не сака да го земеме Рамос? Серхио е роден за во Англија, ако Вудвард успее треба капа да му симнат цела управа и ние.

Зашто се откажаа од Јанко? Неможам да ги сфатам. Дечкото е машина.

Последно уредено:
Зашто се откажаа од Јанко? Неможам да ги сватам. Дечкото е машина.

Ако дое @Peja989 ќе видиш ти сватам...:icon_lol:

Иначе,не знам зашто се откажаа од Јанко,ама Анхеле ќе корне следната година.
Плус,Пасторе какво играчиште е....не знам зошто не го собереме некако :D

Секој ден читаш по интернетов само не поврзуваат со нови играчи.Денеска напнаа за Класи,Де Вриј па дури и за Милинковиќ-Савиќ.Се курчи управава а ги нема нигде да земат некого.Иначе за овој Милинковиќ-Савиќ се збори дека е еден од најнадежните играчи во светот.Моментално игра за Генк и играше за репрезентацијава на Србија до 20години.Ако го земат би можел да се развие во топ класа играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom