Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
CB од Монако и страшно изиграл у ЛШ против Јуве и Арсенал па се заинтересирале за него Милан,Интер,Барса и Ливерпул.

Вака по нет што читам од луѓе што го гледале доста бил солиден.
Ништо, отпишете не’ од трка. Двајца скапо платени дефанзивци имаме на таа позиција во името на Мамаду и ДеЖан. Не дека ги бива али скоро и невозможно да се купи нов штопер.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Најзаинтересирани биле Вест Хем ко шо читав па ако не можеме нив да им го собереме тогаш тури им кур.

Бертолачи денес потпишува а Бака во наредните 2-3 дена додека да се средат документите.

Ајде уште Witsel и централен и да се почнат припремите асално.
Баш тоа Вест Хем се поврзуваше со негов трансфер али ништо нема така да ако дадат 20ка треба да им го дадат..Бертолачи ќе потпише а вчера имаше и видео со Бака каде кажува ќе иде во Милан, како што се пишува дека медицинските ќе ги правел во Колумбиа нека го договорат па после нека иде на одмор а не овака..

Скапо било за Бака 30м али тоа е кога нема избор за друг, зошто тогаш Мартинез е 35? Бака е гол играч има доста добра техника само му треба јака средина со асистенции, лани ги скапа од голови кога Видал го имаше десно.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Баш тоа Вест Хем се поврзуваше со негов трансфер али ништо нема така да ако дадат 20ка треба да им го дадат..Бертолачи ќе потпише а вчера имаше и видео со Бака каде кажува ќе иде во Милан, како што се пишува дека медицинските ќе ги правел во Колумбиа нека го договорат па после нека иде на одмор а не овака..

Скапо било за Бака 30м али тоа е кога нема избор за друг, зошто тогаш Мартинез е 35? Бака е гол играч има доста добра техника само му треба јака средина со асистенции, лани ги скапа од голови кога Видал го имаше десно.
Џеко ми беше мене најбољи избор после Мартинез или евентуално Манџо али јбг.
Првиов гарант има некоја астрономска плата у Сити.

Ако ја досредат средината и ко што се шпекулира дека ПСЖ не му нуделе нов договор на Ибра и Милан е сепак возможна дестинација тогаш многу добар напад би испаднал.

Статистиката на Бака од последните сезони е 20+ голови и 10+ асистенции по сезона и ќе оставам простор да се докаже.

Последно уредено:
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Џеко ми беше мене најбољи избор после Мартинез или евентуално Манџо али јбг.
Првиов гарант има некоја астрономска плата у Сити.

Ако ја досредат средината и ко што се шпекулира дека ПСЖ не му нуделе нов договор на Ибра и Милан е сепак возможна дестинација тогаш многу добар напад би испаднал.

Статистиката на Бака од последните сезони е 20+ голови и 10+ асистенции по сезона и ќе оставам простор да се докаже.
Јас исто го сакав Џеко гледам сега Рома го сакала него.

Адријано со нас го поврзуваат но незнам дали би можеле они двајца со Бака заедно да играат..Бертолачи веќе е на медицински, уште Витсел и еден од Базели/Маури во средината би било доволно после на одбраната нека се префрлат :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.896
Џеко би дошол и за 25 мил, ама мислам дека платата му е 8.5 милки.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Јас исто го сакав Џеко гледам сега Рома го сакала него.

Адријано со нас го поврзуваат но незнам дали би можеле они двајца со Бака заедно да играат..Бертолачи веќе е на медицински, уште Витсел и еден од Базели/Маури во средината би било доволно после на одбраната нека се префрлат :D
Маури се чека први јули за официјално да е free agent и да го потпишат а веќе имале постигнат договор со него.

Џеко ко што спомна Дињава платата е сериозен проблем бидејќи 8.5 е голема плата за у Италија сега за сега и ако веќе некој играч ја добива таа плата ондак само Ибра би бил тој.

За Витсел ќе видиме, тешки преговори ќе бидат тоа пошо Зенит се гнаси а 35 треба да е максимумот што би се дал.

C

Castiel

Гостин
Bertolacci: "For me Milan was always the first choice, I strongly wanted this club. There is a great project here and desire to do well after a difficult season. I need to improve. This year is important for me and I want to help Milan return to the top. I've already spoken with Antonelli and Cerci, and with the coach as well. I felt great enthusiasm and desire to do well. The coach who will decide my role. This year I played as a midfielder and I like to play in that position. I'm expecting a great season. I will try to give my best and hope that we reach as high as possible in the ranking table."

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Abdennour's agent: "Would we consider Milan if they contact us? No, because he doesn't want to play in Italy."
Abdennour's agent: "Abdennour wants to play in the Premier League or La Liga, not in Italy."

fair enough

@Peja989 пак сте у игра :Д

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Abdennour's agent: "Would we consider Milan if they contact us? No, because he doesn't want to play in Italy."
Abdennour's agent: "Abdennour wants to play in the Premier League or La Liga, not in Italy."

fair enough

Не знам кој е овој, па може да се изгуби, сериозно :Д
Нека оди у Вест Хем, нека напраи име па да го купиме следна сезона за 40м, ко луѓе.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Milan chase Hummels and Godin
AC Milan are considering a move for Borussia Dortmund defender Mats Hummels or Atletico Madrid star Diego Godin as they aim to add a high-profile name to their defence.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

fair enough

Не знам кој е овој, па може да се изгуби, сериозно :Д
Нека оди у Вест Хем, нека напраи име па да го купиме следна сезона за 40м, ко луѓе.
Гледам зборите за утакмиците против Арсенал :D таму играта му се сведуваше на избиј ја топката, што подалеку од гол. Пожртвуваност check, спретност check, ама затоа ова другово како водење топка и људско избацување, сталожено и смирено играње, врска нема :icon_mrgr: Може се работи за трема, сепак ЛШ, неискуство, не го имам гледано низ сезона ама против Арсенал буквално 90% од времето ова му беше играта.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Mircea Lucescu admits Shakhtar are ‘ready to sell’ Luiz Adriano, as his agent confirms he’d ‘like to play for Milan’

C

Castiel

Гостин
Ако се земат сеа Луиз адрионо и Бака не ќе може и Абданаур пошо само двајца надвор од ЕУ можат да се земат.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.896
Не се луди да дадат 8мил, кога за 6 месеци ќе е слободен играч.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Abdennour nejke da ide u Italija ali za Adriono imame sansi spored agentot xD

Go ima nekoj gleano Adriono asalno?

Kajgana Shop

На врв Bottom