Па мислев на ова Колосеум летното. Таму знае некад да се случи да не те пуптаат на врата. А во ова Сектор и мене ме имаат вратено на влез и еден мој пријател исто ми се жалеше дека го вратиле.Колосеум не постои а ова сегашново работи само за журки и реално далеку од елтно диско, таму имало проблеми на врата само ако е гужва внатре иначе реално е единствена дискотека со капацитет што му прилега на град како Скопје. Ако збориш за летната Колосеум и таму ако има проблем е само заради тоа што има гужва внатре. Привилиџ е даааалеку од елитна дискотека, ок можда селска елитна дисктека, позади Мамас ти е Сектор и таму обично прават проблеми ако има гужва внатре. Реално мислам дека немаше да има толку проблеми на врата ако клубовите беа поголеми и ако се знаеше кој каде иде, ако не се мешаа од 17 до 40 годишни во иста дискотека.
Иначе дека ќе има клубови со селекција на врата секогаш ќе има и секаде има. Само на запад во таквите места не се плажа влез. Останатите дискотеки и клубови пуштаат се додека има место. А место значи да има простор луѓето да играат. Кај нас некогаш е неиздржлива гужва. Илидруга иронија, чекаш да влезеш прават селекиција па уште и влезница да платиш. Се е измешано во Македонија.
Иначе за барокнава дискотека вакви работи ви направиле до сега?