Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ја изиграв "минус". На Федерер до сега на турниров никој му нема земено повеќе од 10гема, на последниот меч со Кавчич изгуби само 9 гема, а у Сиднеј пред неколку дена Кавчич го тепаше Габашвили доста лесно у два сета. Па ради тоа ја изиграв минус.Габашвили со Федерер ќе биди 28.5 + ?
Ај вие поќе шо разбирате кажете мислење.
И ја баш сакав да отворам тема пошто,овие се месеци на тенисот,па да се активирамеАјде малце размрдајте се на темава. Утре имаме околу 100 тениси за типување, 64 сингл квалификации Вимблдон, мора да се направи некој денар.
Од Tenis Analiza на фејсбук имате одлична анализа за 15 изгледни дуели, на следниот линк.
Давајте ваши мислења, што поголемо образложение тоа посигурно и подобро за останатите членови да бидат разубедени во сигурноста на типот.
![]()
Може да се типува победник на турнирот,претходно се поставени квотите за тоа.Ви улетуем ко падобранец у темава со прашањево али пошто никогаш немам типувано ме интересира дали може да се типува на тоа кој ќе биде победник на турнирот уште пред да почне самиот турнир, и како оди ова со гемовите мора точно гемови да погодиш колку ќе освојат играчите или?![]()