Македонче-Мк
Experto
Здраво имам сајт со по 10 000 посетители на ден и барам реклами, можете да ми помогнете? Како да стапам во контакт со фирми или агенции за маркетинг и што друго да им понудам... Ви благодарам однапред
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако немаш близок роднина кој е функционер у владата или роднина вработен во некоја маркетинг аганција ништо не правиш.Здраво имам сајт со по 10 000 посетители на ден и барам реклами, можете да ми помогнете? Како да стапам во контакт со фирми или агенции за маркетинг и што друго да им понудам... Ви благодарам однапред
Ако немаш близок роднина кој е функционер у владата или роднина вработен во некоја маркетинг аганција ништо не правиш.
Не се бламирај. Тоа што не си бил/а во можност да најдеш за твојот сајт козметика не значи дека ти треба влада.
Бате баш напротив, јас успеав да обезбедам реклами и не се бламирам само сум реален, и не сакам да го лажам човекот. У Макдеонија многу тешко се стигнива до реклама од повеќе причини како економски така и политички. А сајтот престанв да го работам од други причини, не од тоа дека не сум нашол реклами.Не се бламирај. Тоа што не си бил/а во можност да најдеш за твојот сајт козметика не значи дека ти треба влада.
Бате баш напротив, јас успеав да обезбедам реклами и не се бламирам само сум реален, и не сакам да го лажам човекот. У Макдеонија многу тешко се стигнива до реклама од повеќе причини како економски така и политички. А сајтот престанв да го работам од други причини, не од тоа дека не сум нашол реклами.
Не е доволно само тоа да се има посетен сајт за да земеш реклами.
Може, пазарот е отворен и многу веб страни се изработени и хостирани во различни земји од нивниот пазар и намена.moze ne mu e mestovo tuka za prasanje no me interesira:
1.Dali moze fizicko lice da registrira sajt za oglasi na .com toest da napravi sajt i da go hostira i izraboti vo MK a da bide za druga zemja recimo Bugarija?Kako bi idelo i so naplata recimo na reklama?
2.Kolku bi koshtala izrabotka na vakov sajt?
Bi bil zainteresiran za ponuda PP.........
Здраво имам сајт со по 10 000 посетители на ден и барам реклами, можете да ми помогнете? Како да стапам во контакт со фирми или агенции за маркетинг и што друго да им понудам... Ви благодарам однапред
Ако ти е за MK пазар таргетот, посетите ти се малце.. освен ако немаш високо таргетирана публика, за конкретна област/индустрија. сепак тоа не значи дека неможеш да наплатиш некоја реклама..
Банери ќе си бркаш со контактирање на фирми, ќе праќаш мејлови, ќе се јавуваш по телефони.. треба да бидеш досаден, многу досаден.. но пак тоа не е гаранција за успех..
Можеш да пробаш и со GoogleAds да видиш можда ќе капне некој денар и од тоа