GhostLeader
ONE OVER ALL
- Член од
- 20 април 2010
- Мислења
- 2.473
- Поени од реакции
- 643
Не го пишува директно со таква реченица како првата што ја напиша но слично е.Но за да Бог се одлучи на такво нешто верувај ми дека тој морал мнооооооооогу му згрешил.Не е тоа ја прекршил Божјата заповед ''Не лажи'' и излажал некој некого дека е на работа а тој дома е.. овде се збори за тешки и големи престапи.Што значи дека луѓето со нивното живеење носат одговорност која го предоредува животниот тек на нивните следни генерации.Има гревови и ГРЕВОВИ.Бог толерира,трпи,се воздржува со цел да му даде на човекот време да се покае.Обично ретко се дрзнува да го казни во овој живот бидејќи секако ќе одговара на Страшниот Суд.Но за да се дрзне Бог да казни некого така.. тоа треба да се ГРЕВОВИ огромни и мега-тешки гревови за да го испровоцира човекот Бог да дејствува на тој начин.OK Znaci site ovie luge ili mu zgresile nesto ili neveruvale vo nego. OK bitno on e praveden...logika!
Za Biblijata...Zavisi koj kako ja gleda taa kniga za tebe moze e book of life so site odgovori a za mene toaletna hartija...! Ednostavno "odgovorite" vnatre se poveke od smesni zatoa pobarav da objasnite! Nema veze nemozes nekes da ogovoris ok e te svakam. Pozdrav
Да,според твоето/вашето мислење,Бог е неправеден зошто треба вас кои не знаете за ред и поредок а најмалце за основно ниво на морал да направите анархија од светот.За вас е нормално хомосексуалност,содомонија,зоофилија во името на ''човековите слободи и права" односно луциферскиот концепт ,,Прави што ти е волја''.Даааааа беее... ее многу е неправеден значи Бог! цццццццццццццц каква неправедност!...