C
cige
Гостин
После 20ти Август огромниАј уште едно прашање.
Пошо агенцииве држат исти вили сите и све се резервирани. Е сеа план ни е да идеме до таму и да си бараме смештај сами. Какви се шансите да се најде смештај?
После 20ти Август огромниАј уште едно прашање.
Пошо агенцииве држат исти вили сите и све се резервирани. Е сеа план ни е да идеме до таму и да си бараме смештај сами. Какви се шансите да се најде смештај?
Нема потреба мислам, јас досега сум бил десетина пати и никогаш не сум ни пријавил нити ми побарале да пријавам техничка стока...чувај си ја во ранец, торба и сл. Немаш гајле.@wiksa @Stefan-kobe Пошо гледам дека вие лани сте биле. Ја до се аникад не сум бил накај грција. Па да прашам дали на граница треба да се пријават работи ко: професионален апарат, таблет или некој други работи што ќе ги носам од тука?
зашто:?Наредна година Калитеа нема да биде достапна за повеќето Македонци. А тука ги вклучувам и Афитос, Ханиоти, Пефкохори и Јонските острови.
Наредна година Калитеа нема да биде достапна за повеќето Македонци. А тука ги вклучувам и Афитос, Ханиоти, Пефкохори и Јонските острови.
???Цените идат вртоглаво нагоре.
moze da dojdam i jas so vasЈас и дечко ми планираме да идеме од 6ти. Сакаме онака мирен пензионерски одмор. Некој да ми пренесе искуство што бил во овој период зошто прв пат идам вон сезона незнам што да очекувам.![]()
Moze ama ne sammoze da dojdam i jas so vas![]()
sekako neMoze ama ne sam![]()
Да не знаеш таверните во Афитос дали ќе работат за 1ви Мај?Наредна година Калитеа нема да биде достапна за повеќето Македонци. А тука ги вклучувам и Афитос, Ханиоти, Пефкохори и Јонските острови.
Имаш 3 дискотеки Аква работи секој ден во неделата (барем порано не се плаќаше влез незнам сега како е), Перл ултра модерна и популарна дискотека влез ако сакаш пред 2 саат само со резервација, имаше уште една да ме убиеш во моментов не ми текнува како се викаше чек да видиме дали @Stefan-kobe се сеќава. Плажи сите се убави ама менувајте и истражувајте зависи што очекувате да најдете на плажата (девојки има на сите, некаде повеќе некаде помалку)На ова место падна изборот за одмор оваа година.. Некој предлог за дискотека,плажа, кафиќи, ресторани за помладно друштво околу 20 години сите.. (се разбира само машки одимедевојките дома ке одмараат
)
АхојИмаш 3 дискотеки Аква работи секој ден во неделата (барем порано не се плаќаше влез незнам сега како е), Перл ултра модерна и популарна дискотека влез ако сакаш пред 2 саат само со резервација, имаше уште една да ме убиеш во моментов не ми текнува како се викаше чек да видиме дали @Stefan-kobe се сеќава. Плажи сите се убави ама менувајте и истражувајте зависи што очекувате да најдете на плажата (девојки има на сите, некаде повеќе некаде помалку)