Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Рабоната е мејд ин Аргентина, како може да не ја знае :)

Рохо ми е омилен, после Херера од новиве засилувања.Можда си е црепче на моменти , али борбен е и желен.

Има некои шпекулации за Рамос а наводно кога превоарачите на реал прашале која е цената на Де Геа,Вудвард им рекол а која е цената за Серхио Рамос :D..Трансфер од соништата.

Има некои шпекулации за Рамос а наводно кога превоарачите на реал прашале која е цената на Де Геа,Вудвард им рекол а која е цената за Серхио Рамос :D..Трансфер од соништата.
Шпекулациите се од мирор, фејл и остали така да ништо од ова.

Ако го сакаат Реал Де Геа летово, ќе мораат да дадат еден нивен играч. Не ни мења на нас дали 15 или 20 или 25 милиони. Затоа и трае сево ова толку.[DOUBLEPOST=1434918042][/DOUBLEPOST]Оу сега видов дека на овој му истекувал договорот. Може и сам да си пушта информации.

Последно уредено:
Сега е можеби вистинскиот момент, кога Јунајтед, а и останатите англиски екипи ќе мораат да им застанат на патот на Реал, Барса, Баерн, Јуве и останатите европски екипи.

Реал му го барал Куртоа на Челзи, добиле дозвола да го купат за 100милиони евра, сигурен сум дека Хазард би сакале горенаведените клубови да го имаат во тим, Коста исто, но нивни продавања никогаш.
Последниве 3-4 години англиските екипи се катастрофа во европа, и тоа треба да ги загрижува.

30 милиони евра во буџетот на Јунајтед се ништо, во споредба со карактерот и ставот кој би го покажале како клуб, е сега шо Де Геа е плачипичка за дома е друг проблем, ама мора да биде професионалец и благодарен на Јунајтед бидејќи без подршката од клубот сега ќе бранеше во Гетафе.

Доколку не сака да потпише нов договор, а Реал не сака да даде барем 30 милиони евра, ја да сум на место на Вудвард би го купил Љорис и заедно со Валдес ќе ги ставам да си бранат цела сезона, а овој 3 голман, нека добие една година стагнирање и изолираност како казна.Така ќе биде пример за сите други играчи.

Еве пример ви е Ди Марија, иако имаше катастрофа втор дел од сезоната, Фалкао катастрофа сезона, добиваа овации од фановите, Роналдо доби почит кога се врати на театарот која никогаш ја немал во Реал, а сите го иссвируваа после неколку лоши мечеви, не почитувајќи ги неговите милион голови за Реал. Ди Марија благодарен на сето тоа изјавува дека ќе продолжи да се бори за да си ја врати старата форма и да биде главен играч во тимот.
На Јунајтед му требаат повеќе играчи кој, сваќаат каков е овој клуб.

Искрено жал ми е најмногу што, Роналдо, Бекам, Нистелрој, отидоа баш во Реал, сите знаеја дека таму ќе бидат само пролазни патници,ама пуста желба... На Јунајтед му требаат Сколс, Гигс, Невил, Кантона играчи, играчи кои знаат вистински да го сакаат клубот...

Абе не си иде Рамос, нема шанси...како што пишавте од @ManchesterIsMyHeaven, сака да лапа поголема плата и сега им прави притисок на Реал. Ќе се изгуби во Англија, ни јазик знае ни курац, глуп е ко точак.

Нека го дадат Варан и да ја правиме трампата.

Ситуацијата со Де Геа :icon_lol:
(Гледајте од 1:45)

Гледам се засилуваат шпекулациите за Швајнштајгер. Мислам дена на Ван Гал треба да му е приоритет Шнајдерлин пошто е 5 год. помлад и моментално во подобра форма. Швајнштајгер си е класа играч само не е трајно решение и плус во последно време имаше доста повреди.

Ќе останува Швајни во Минхен, има страна поназад. :) Убаво ќе биде и Швајни и Шнајдерлин ама само Швајни не ја бива.

Сега е можеби вистинскиот момент, кога Јунајтед, а и останатите англиски екипи ќе мораат да им застанат на патот на Реал, Барса, Баерн, Јуве и останатите европски екипи.

Реал му го барал Куртоа на Челзи, добиле дозвола да го купат за 100милиони евра, сигурен сум дека Хазард би сакале горенаведените клубови да го имаат во тим, Коста исто, но нивни продавања никогаш.
Последниве 3-4 години англиските екипи се катастрофа во европа, и тоа треба да ги загрижува.

30 милиони евра во буџетот на Јунајтед се ништо, во споредба со карактерот и ставот кој би го покажале како клуб, е сега шо Де Геа е плачипичка за дома е друг проблем, ама мора да биде професионалец и благодарен на Јунајтед бидејќи без подршката од клубот сега ќе бранеше во Гетафе.

Доколку не сака да потпише нов договор, а Реал не сака да даде барем 30 милиони евра, ја да сум на место на Вудвард би го купил Љорис и заедно со Валдес ќе ги ставам да си бранат цела сезона, а овој 3 голман, нека добие една година стагнирање и изолираност како казна.Така ќе биде пример за сите други играчи.

Еве пример ви е Ди Марија, иако имаше катастрофа втор дел од сезоната, Фалкао катастрофа сезона, добиваа овации од фановите, Роналдо доби почит кога се врати на театарот која никогаш ја немал во Реал, а сите го иссвируваа после неколку лоши мечеви, не почитувајќи ги неговите милион голови за Реал. Ди Марија благодарен на сето тоа изјавува дека ќе продолжи да се бори за да си ја врати старата форма и да биде главен играч во тимот.
На Јунајтед му требаат повеќе играчи кој, сваќаат каков е овој клуб.

Искрено жал ми е најмногу што, Роналдо, Бекам, Нистелрој, отидоа баш во Реал, сите знаеја дека таму ќе бидат само пролазни патници,ама пуста желба... На Јунајтед му требаат Сколс, Гигс, Невил, Кантона играчи, играчи кои знаат вистински да го сакаат клубот...

Не би да вадам реченици од контекст зашто се согласувам со поголемиот дел од текстот погоре, но Ди Мариа сезонава што измина, од она незалагање на терен, и општо, ладно, без емоции и инволвираност дали ке акне центаршут у 19-ти ред или у гол аут, играше како апсолутно да го боли цеф што се дешава на терен, со исклучот на 2-3 моменти. Она искрено радување на ќошот по асистенцијата за Перси против Челси и сличното радување за пеналот против Барнли чинам.
Ако би давал пример за играч кој уште у прва сезона сфатил кај се наоѓа, тоа е Ерера. Дечкото ги знаеше сите легенди на Јунајтед, пола историја на клуб. Кога не го играа, што според мене беше многу тешко за него, наведна глава, си ќутеше, а не ко Фалкао што се жалеше преку инстаграмот на неговиот градинар дека не го играат. Кога дојде неговото време, покажа што знае, и покажа дека го сфатил она што му го зборел Ван Гал. Па овој го бакна од среќа.

Ме радува што Ди Мариа излегува со вакви изјави, дека ја сфатил масивноста на клубот и дека ке направи се, за да ја оправда довербата. И оваа година што иде мислам дека ке биде пресудна за него. Ако има репетиција од ланскава, најверојатно ке го продадат на крајот на сезоната.

Добар играч за во средина е и Вилиам Карваљо од Спортинг и не се повредува млад е прошла сезона изигра 50 плус утакмици за Лисабон.

Што стана со тоа дека вадиме наши играчи од нашата школа??? И ние се претворивме во football manager-клуб, само купи продај работава :нинџ:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom