- Член од
- 16 април 2008
- Мислења
- 2.543
- Поени од реакции
- 2.411
Каков пациент е овој Рохо,не знае обичен пас да погоди а дава чудесна рабона.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шпекулациите се од мирор, фејл и остали така да ништо од ова.Има некои шпекулации за Рамос а наводно кога превоарачите на реал прашале која е цената на Де Геа,Вудвард им рекол а која е цената за Серхио Рамос..Трансфер од соништата.
Сега е можеби вистинскиот момент, кога Јунајтед, а и останатите англиски екипи ќе мораат да им застанат на патот на Реал, Барса, Баерн, Јуве и останатите европски екипи.
Реал му го барал Куртоа на Челзи, добиле дозвола да го купат за 100милиони евра, сигурен сум дека Хазард би сакале горенаведените клубови да го имаат во тим, Коста исто, но нивни продавања никогаш.
Последниве 3-4 години англиските екипи се катастрофа во европа, и тоа треба да ги загрижува.
30 милиони евра во буџетот на Јунајтед се ништо, во споредба со карактерот и ставот кој би го покажале како клуб, е сега шо Де Геа е плачипичка за дома е друг проблем, ама мора да биде професионалец и благодарен на Јунајтед бидејќи без подршката од клубот сега ќе бранеше во Гетафе.
Доколку не сака да потпише нов договор, а Реал не сака да даде барем 30 милиони евра, ја да сум на место на Вудвард би го купил Љорис и заедно со Валдес ќе ги ставам да си бранат цела сезона, а овој 3 голман, нека добие една година стагнирање и изолираност како казна.Така ќе биде пример за сите други играчи.
Еве пример ви е Ди Марија, иако имаше катастрофа втор дел од сезоната, Фалкао катастрофа сезона, добиваа овации од фановите, Роналдо доби почит кога се врати на театарот која никогаш ја немал во Реал, а сите го иссвируваа после неколку лоши мечеви, не почитувајќи ги неговите милион голови за Реал. Ди Марија благодарен на сето тоа изјавува дека ќе продолжи да се бори за да си ја врати старата форма и да биде главен играч во тимот.
На Јунајтед му требаат повеќе играчи кој, сваќаат каков е овој клуб.
Искрено жал ми е најмногу што, Роналдо, Бекам, Нистелрој, отидоа баш во Реал, сите знаеја дека таму ќе бидат само пролазни патници,ама пуста желба... На Јунајтед му требаат Сколс, Гигс, Невил, Кантона играчи, играчи кои знаат вистински да го сакаат клубот...