Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
могуче је,овај тип вреди барем + да се изигра.........федексот не излгеда како што си беше перфектен,а карлович се чуваше за брзите подлоги влегува одморен да крши топчиња со неговиот рекет.............

Квалификацииве ќе се играат у сала и на тврда подлога за Нотингем цццццццццццц ради времето

Појма неам така прочитав на една група на фб,а за у сала дека играат сигурно играат... а ја исфорсирав денеска сите машки ќе го јадам со почеток од Павич[DOUBLEPOST=1434804902][/DOUBLEPOST]http://www.lta.org.uk/major-events/aegon-open-nottingham/
еве кај прочитав
Па пишува само индор дека ќе се играат, не пишува дали на тврда или трева. Нема шанси подлога да менуваат, шо ти е, на трева си е.

Кина-160.5-
Полска-184.5+
Франција-2 хен 11.5-
Турција-160.5-
Словачка- 1
Србија-160.5+

Горе-долу треба да влезат вака :cautious:

Па пишува само индор дека ќе се играат, не пишува дали на тврда или трева. Нема шанси подлога да менуваат, шо ти е, на трева си е.

Имало случаи каде што турнирот се играл на трева, па потоа заради дождот бил префлен во сала на тврда подлога. Ми се чини дека едно финале така се има одиграно. Можеби беше помеѓу Карлович и Вердаско пред неколку години.

Броуди е добар, не би играл на Рола. Другите се ок и би ги додал Крајинович и Мареј.

Отиде више :) Го гледав Рола со Атом, добро одигра, затоа најмногу го пишав. А Броуди на трева уште не може да се најде кај е, ако е британец. Крајинович требаше да го додадам го испуштив, а Мареј не го сакам од вчера. Ме турна плуска прв сет за 38 000. И криво ми беше што после победи :)

Имало случаи каде што турнирот се играл на трева, па потоа заради дождот бил префлен во сала на тврда подлога. Ми се чини дека едно финале така се има одиграно. Можеби беше помеѓу Карлович и Вердаско пред неколку години.
Mislam deka imaat I tereni na treva vo salite, bas radi vakvite situacii. Nadal prvite dva dena vo Studgart trenirase vo sala na treva zaso vrnese konstantno. E sea za turnirov konkretno ne sum 100% siguren deka terenite se na treva, ali bi me cudelo ako se na tvrda.

@ Ivica, Broady e server, zatoa ti rekov deka ne e za pipanje Rola, ali vekje cim si go izigral neka si tepa. :D

Sent from my Grand X In using Tapatalk

@Stefan-kobe еве ти глеај каде играат :) ама некои продолжиле на трева некои у сала само Илхан и Крајиновиќ играат у сала...
11148815_10152927336231969_2595722641686999828_n.jpg

Eте пак заврна во Нотингем . Нека ги префрлат сега овие што почнаа на трева да завршат на тврда :pos:

Мене искрено не ми е јасно како е можно турнир што е на трева да го префрлат во сала на ТВРДА подлога. Мислам нема логика, турнирот се знае дека е на трева, нема што да се менува подлогата. Бог да чува...
Крајинович ако не го тепа ЦРЕПОВ нека се откаже од тенис одма, бем ли му га наебем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom