Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Го потпишаа Кондогбија?
Не, и нема да го потпишат, мислам дека сепак ќе заврши во Милан на крајот. Според мене можно е да блефира жутиов дека еве преговараме со големи имиња... Мислам дека купува време, се додека од Уефа нема некое ново правило за ФФП.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не, и нема да го потпишат, мислам дека сепак ќе заврши во Милан на крајот. Според мене можно е да блефира жутиов дека еве преговараме со големи имиња... Мислам дека купува време, се додека од Уефа нема некое ново правило за ФФП.
па во ред сеа,ако се зема Имбула и не треба Кондобија бидејќи средниот ред ќе биде сасвим ок.
Фелипе Луис ако го убедат да дојде,Салах и Јовче веќе ќе имаме сериозен тим,тип топ скоцкан

interlove

Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Па Кондогбија едно големо име. :pos:
Абе ајде :lolzz:
Ако го споредиме со неколкуте наши трансфери до вчерашни, не да е големо име, супер големо име...
Знаеш на кој мислам, да не ти набројам сеа...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ако го споредиме со неколкуте наши трансфери до вчерашни, не да е големо име, супер големо име...
Знаеш на кој мислам, да не ти набројам сеа...
Добро, не ми е јасно како може да блефира со Кондогбија, божем ако не го купиме крај на свет ќе дојде, преку кур и да не дојде, еве го Имбула скоро официјално, за Кондогбија вечер најкасно утре ќе се знае, кај нас или у Милан.

Напаѓач ни треба, ФФП не не фаќа нас.

interlove

Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Реков можно е да блефира, не дека сигурно играа на таа карта... Искрено незнам од каде толку пари влегоа, кога сеуште сме во минус, не дека купивме нешто, али 15М се зборува не коштал Миранда(иако нема ништо официјално), Имбула 23-25М медиумите јавија дека е договорен, ако жутиов не блефира тогаш ако пресметаме тука и 30-35М за Кондогбија, еве нека биде само едниот, тоа се некаде 40-50М, без напаѓач, тоа се многу пари кога знаеме дека мора да купиме и еден напаѓач иако за ова се зборува дека можно да дојде Пато за без пари или некој како Салах на позајмица. Но сепак мора и некој бек да купиме, не можам да го трпам веќе Јапонецот, или тој манекенот.

Мислам дека Гуарин, Нага, Кузманович, и Ханда ќе бидат продадени.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Интер ги сакал и двајцата,и Имбула и Кондобија.
Тоа значи дека Гуарин,Хернанес и Кузма ќе си бараат нови клубови

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Изгледа избиваме у преден план за Кондогбија, Аусилио им рекол на новинарите на Ди Марцио дека идат на друг состанок со потпретседателот на Монако да ја дефинираат цената, 35 мил најверојатно.
Да не го изеде Ковачиќ на крај све ќе им ебам.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
не верувам Кова да се жртвува бидејќи сите поранешни играчи на Интер изјавија дека ќе се направи огромна грешка ако се продаде.На крај краева и Манчо изјави дека останува 100% во екипата,нема да си го погази зборот и да стане лешпер.

Јас пре би рекол дека Хернанес и Гуарин би се жртвувале бидејќи во Кондобија и Имбула добиваме играчи на нивното место,а Броз и Медел ќе бидат резерви :D

D

Darko_ufo

Гостин
Муриљо и Миранда ќе биде новиот тандем? Не сум во тек за Муриљо веќе пишува дека е играч на Интер

Kajgana Shop

На врв Bottom