- Член од
- 12 јули 2014
- Мислења
- 103
- Поени од реакции
- 94
- Локација
- Kratovo Makedonija
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Kiko Vrsnik Masina - Whistile (Officiall HD Cover)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар чорап....
Na tebe ti stoi majkinati picka u guzica culiii dobar komentarКико Врсник Масина, треба да ставиш наслов Whistle место Whistile.
Добар чорап ама боље ти стоеше Фелаини фризура![]()
Arno mozes da se smejes istovremeno koga gi gledas klipovite mislam sppotovite[DOUBLEPOST=1434671762][/DOUBLEPOST]Abeee LegendoSe presmeav, mi trgna denov posle klipcinjava
A koj si pa ti mene da mi kazes ke otvaram i sto ? !!!!!!!!Прекини да отвараш нови теми.
Izvini decko / Zenska ' kako 1 - vo ja ne snimam spotovi ili videa po zelba na nekoj si glup ili prost sto ne znam kolku sa 2 * 2 a za videa koi ke se snimat zza toa jas odlucuvam a ne vie tuka ste greska jas nikogo ne izraduvam so necija ideja tuku so sopstvena i aj bez komentar ke pocnam so navredi
Na tebe ti stoi majkinati picka u guzica culiii dobar komentar[DOUBLEPOST=1434671671][/DOUBLEPOST]arno i se smees posle gledanjeto na klipcinjata nekoja jaka vitalnost imas[DOUBLEPOST=1434671707][/DOUBLEPOST]
Arno mozes da se smejes istovremeno koga gi gledas klipovite mislam sppotovite[DOUBLEPOST=1434671762][/DOUBLEPOST]
A koj si pa ti mene da mi kazes ke otvaram i sto ? !!!!!!!!
I sto ti bese toj frc prc ti toa mozes doma na majkati da si go kazis ne na mene jasno !? i sto ti e tebe briga ja kako ke igram i kako ke snimam aj gledaj si ja tvojata rabota i ne davaj komentari bez da znaes nesto pred vreme ako ti se dopagjat videata gledaj gi ako ne ic nemoras pozzdravБрат , на Whistle да играш ко шипац, не иде !!!
Ружно е! Да разберам на фрц прц од Петар Нечоски да играш така ама ...
Бљак!
I sto ti bese toj frc prc ti toa mozes doma na majkati da si go kazis ne na mene jasno !? i sto ti e tebe briga ja kako ke igram i kako ke snimam aj gledaj si ja tvojata rabota i ne davaj komentari bez da znaes nesto pred vreme ako ti se dopagjat videata gledaj gi ako ne ic nemoras pozzdrav![]()
Covek ti ne me sfakjas ili ne ja svakjas situacijata pocnuvas so navredi ama ne odgovoram so istiata mera ednostavno ke ti odgovoram ne sum takva licnost kako sto me mislis a za familija nikoj ne ni spomnal takva rabota mozebi ti pogresno si videl ili procital vrakjam so ista mera a ne da spomnuvam a ti na koja i da si vozrast za mene ne pretstavuva problem dojdi pa ja ke ti go smenam licniot opis i celoto telo .[DOUBLEPOST=1434672341][/DOUBLEPOST]И не е во ред да спомињаш фамилија, некој може има изгубено некого од фамилија, а познат си од видеава така да може/ам комотно да ти дојде/ам дома и да ти сменам личен опис.
Не е во ред дете, прифати и не мешај фамилија со твоево глупирање на видеава...
Ne ne ti so istata mera povtorno prodolzuvas i gazis na pogresna pateka i mesas razlicni raboti i sto ne se za tuka i sto se ne ja zapocnuvaj rabotata da ne ispadne na pogolemo i bez navredi da ne otvoremo postrasno .Ах дете детеОти немаш трчано вода да им полниш на постарите, оти немаш ќотек јадено ко магаре затоа си вакво размазено па мешаш и фамилија меѓу твоиве глупи видеа
![]()
Covek ti ne me sfakjas ili ne ja svakjas situacijata pocnuvas so navredi ama ne odgovoram so istiata mera ednostavno ke ti odgovoram ne sum takva licnost kako sto me mislis a za familija nikoj ne ni spomnal takva rabota mozebi ti pogresno si videl ili procital vrakjam so ista mera a ne da spomnuvam a ti na koja i da si vozrast za mene ne pretstavuva problem dojdi pa ja ke ti go smenam licniot opis i celoto telo .[DOUBLEPOST=1434672341][/DOUBLEPOST]
Ne ne ti so istata mera povtorno prodolzuvas i gazis na pogresna pateka i mesas razlicni raboti i sto ne se za tuka i sto se ne ja zapocnuvaj rabotata da ne ispadne na pogolemo i bez navredi da ne otvoremo postrasno .