Uefa Under-21 Championship Czech Republic 2015 (17.06 - 30.06)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе го освои ЕП?

• Вкупно гласачи
    31
  • Гласањето е завршено на .
Ќе видете за саат-два. ;)

Направи тим? Гледам Дани не го објавил неговиот тим што значи само од мене можеш да препишеш нешто.
Абе баш преги ми текна оти заборавив. :D И сеа пак глеам филм, па за два саати ќе направам ваљда. :D

@DaniBMW @wARMAN69 @Grmys гледам сте направиле фантази тим за првенството па еве код 866486-498080 и за предиктор играта направив кајгана група.

@Зајче нели правиш тим? Знам дека често учествуваш во тие фанази игри затоа прашувам.

@dragonsky каде си бе?

@DaniBMW @wARMAN69 @Grmys гледам сте направиле фантази тим за првенството па еве код 866486-498080 и за предиктор играта направив кајгана група.

@Зајче нели правиш тим? Знам дека често учествуваш во тие фанази игри затоа прашувам.

@dragonsky каде си бе?

That League is not recognised - please check your invite email and try again

That League is not recognised - please check your invite email and try again

Друже само што ја направив групата, само јас сум член засега. Ако не можете преку кодот пишете ми мајлот преку порака и ќе ве поканам преку мајл.

@dragonsky каде си бе?

Не ни знаев дека има и вакво нешто :)

cXeSVAI.png

@dragonsky каде си бе?
И мене не ми дава да се уклучам на оваа група!

И мене не ми дава да се уклучам на оваа група!

Оваа е за предикторот, на првата страна има за фантази[DOUBLEPOST=1434452059][/DOUBLEPOST]866486-686513

For the first time, UEFA will be complementing its broadcast partner coverage with live match streaming in the remainder of the world via its UEFA.tv channel on YouTube and in the UEFA.com MatchCentre.

All matches of the 2015 UEFA European U21 Championship will be streamed live on UEFA.tv and on UEFA.com, with on-demand highlights and additional video coverage available throughout the tournament.

Дали ова значи дека нема да мора да се замараме со сецкачки стримови? :)

Не знам дали ќе биде дозволено на you tube каналот, бидејќи арена ги има откупено правата и за Македонија, па случајно да не ќе бидат забранети.

ARD/ZDF сигурно ќе пренесуваат, ама мечевите на Германската репрезентација само.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom