Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Го потпишувате Хасани?

Тоа би било ОГРОМНО засилување, значи ќе гледаме одлична битка наредна сезона :)

Го потпишувате Хасани?

Тоа би било ОГРОМНО засилување, значи ќе гледаме одлична битка наредна сезона :)

Така се зборува, ама нека потпише прво.
Ни треба најмалку еден штопер и еден дмф. А супер би било да се донесе уште еден напаѓач.

@Beck's да видиме дали вредеше црвениот картон што го доби вчера Буба, да видиме дали го фатил авионот за Словенија :D

Победа на првата контролка против Динамо Тбилиси од 1-0 со голот на младинецот Башким Лама

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP
Mnogu dobro sto nema da go menjavat cel tim ovoj transferen rok.
pri kraj igravme mnogu dobro so Juffo Junior i Kirovski, isto go imame i vrucina, sredniot red Alimi i vremeto e ova sezona mladite da igrat, Totre e mnogu dobar isto taka i Bojku zaedno so Taipi ke imat mnogu da pokazat ova godina,
Ke ni treba nekoj bek, i toa toa ja bi igral so ovoj tim cela sezona

Mnogu dobro sto nema da go menjavat cel tim ovoj transferen rok.
pri kraj igravme mnogu dobro so Juffo Junior i Kirovski, isto go imame i vrucina, sredniot red Alimi i vremeto e ova sezona mladite da igrat, Totre e mnogu dobar isto taka i Bojku zaedno so Taipi ke imat mnogu da pokazat ova godina,
Ke ni treba nekoj bek, i toa toa ja bi igral so ovoj tim cela sezona
Mislis so Polo i bejtulai stoperi !? gadno si se zaebal

Ај Тетовчани кажете до кај е реновирањето на стадионот кај вас ?
Оти кај нас сега нешто почнаа прво бугарите работеа на нашиот терен поради глупоста на двојче шо од донацијата на ффм барал и атлетска патека се преселија Тетово
p. s. ако можи и слика од теренот да споредиме во која фаза сте вие а каде ние или некој линк

I oficijalno BESART IBRAIMI nov igrac na Shkëndija :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom